返回列表 回復 發帖
玉樹臨風姣鬆啲緊係鍾意廖 big 兒啦, 夠大吖ma
小飛機 發表於 2011-1-21 10:33 PM
果然姣鬆啲
佢鍾意大你都知
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
本身對呢個人冇乜好感, 亦唔會太反感, 但而家越來越唔想睇呢個人, 簡直係拖累收視嘅兇手, 因為只要有佢出現, 都肯定令到好多網民更加反佢, 唔想睇佢有份演出嘅劇集, 琴晚睇電視, 見到話依家有喜已經連煞科都拍埋,  ...
*柳飄飄* 發表於 2011-1-21 11:53 PM
佢擺明係騎牛搵馬啦
陳豪真係慘呀
唔知miss呢排追咩劇多呢? 為食台有冇睇呀? 23號開始電影台開台呀...個code係802

無線電影台...而新嘅邵氏作品亦都應該會響呢個台優先有得睇...後晚九點會首播laughing gor之變節
31號晚九點就有喜劇之王......正... ...
*柳飄飄* 發表於 2011-1-21 11:56 PM
都係繼續追緊三國妻子的誘惑
同埋巾幗梟雄
而家又重播母儀天下
呢套劇之前追追吓冇追
而家追番
唔知miss呢排追咩劇多呢? 為食台有冇睇呀? 23號開始電影台開台呀...個code係802

無線電影台...而新嘅邵氏作品亦都應該會響呢個台優先有得睇...後晚九點會首播laughing gor之變節
31號晚九點就有喜劇之王......正... ...
*柳飄飄* 發表於 2011-1-21 11:56 PM
啱啱先知原來 802 電影台係有廣告架
變節好睇吖
呢隻 DVD 我有
good morning miss
ali~ 發表於 2011-1-22 06:02 AM
好耐冇見你喇 Ali
過年使唔使上大陸陪條女呀
good morning miss
ali~ 發表於 2011-1-22 06:02 AM
咁早開檔嘅
我返嚟接更喇, 有冇人響樹呀?
*柳飄飄* 發表於 2011-1-22 11:37 PM
Miss 響樹
飄飄你識返嚟
你睇檔定睇電視呀
gonkong 發表於 2011-1-23 10:20 AM
梗係睇完電視先得閒睇檔啦
哩排我無事忙咋, 唔係打牌, 就係打波....總之就無靜落嚟
唔洗等我嫁, 開年飯我一定到嫁, 邊日....話我知得叻
主任 發表於 2011-1-23 01:45 PM
咁證明你朋友多吖嘛
咁過埋農曆年先食開年飯啦
乜仲仲約咗飄飄去滾咩
主任 發表於 2011-1-23 01:48 PM
你去唔去吖
主任 發表於 2011-1-23 01:53 PM
又去邊度蒲呀
梗係睇完電視先得閒睇檔啦
Fian. 發表於 2011-1-28 12:41 PM
miss午
琴晚我收檔...而家再開檔
小飛機 發表於 2011-1-24 11:08 PM
咁就要錫錫喇
miss午
shearfai 發表於 2011-1-28 12:49 PM
Hi hi Fai Fai
過年放幾多日假呀
去邊度玩呀
淫淫真係好唔得閒
小飛機 發表於 2011-1-24 11:11 PM
日夜有節目