返回列表 回復 發帖
連我自己都唔知原來今朝我開咗檔喎~
好嘢...開檔有得俾miss錫錫
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
妳唔鐘意廖碧兒架飄飄
寇仲~ 發表於 21-1-2011 18:02
本身對呢個人冇乜好感, 亦唔會太反感, 但而家越來越唔想睇呢個人, 簡直係拖累收視嘅兇手, 因為只要有佢出現, 都肯定令到好多網民更加反佢, 唔想睇佢有份演出嘅劇集, 琴晚睇電視, 見到話依家有喜已經連煞科都拍埋, 套劇做咗冇耐之嘛, 咁快摺埋, 都可以算係最短嘅一套處境劇喇, 真係多得廖小姐唔少, 當然官方梗會話唔關佢事啦, 但觀眾眼睛係雪亮嘅! 貪錢貪慕虛榮又成日背住條仔勾佬釣有錢仔, 俾人飛真係抵死, 有個筍盤響身邊又唔珍惜, 結果咪而家搞到俾全城圍剿囉

唔知miss呢排追咩劇多呢? 為食台有冇睇呀? 23號開始電影台開台呀...個code係802

無線電影台...而新嘅邵氏作品亦都應該會響呢個台優先有得睇...後晚九點會首播laughing gor之變節
31號晚九點就有喜劇之王......正...有尹天仇同柳飄飄
Good night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
今晚我收檔
good morning miss
我返嚟接更喇, 有冇人響樹呀?
Good evening miss
good evening everybody & 飄飄
Night night class and 主任
開檔有 1248038
主任 發表於 2011-1-16 03:39 PM
冧冧
miss and 各位晚
大家請保重身体 出街屋企都要著夠杉
shearfai 發表於 2011-1-16 11:56 PM
由十二月尾一直凍到而家
真係凍足一個月呀
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2011-1-17 08:08 AM
開檔有錫錫
呢排都系咁啦, 妳又點啊 ?
ali~ 發表於 2011-1-17 01:50 PM
我.................
Miss 煲緊劇呀?
果度果D真係媒黎架
寇仲~ 發表於 2011-1-17 05:36 PM
星期一食完飯寫個報告嚟吓