返回列表 回復 發帖
喇叭師傅住得地方系遠離都市嘅世外桃源,搵食嘅地方當然系離得遠D架啦
lhy92725 發表於 2016-7-17 11:15 AM
离市区越远,在冬天就能够闻到烧柴味道。
神王甲脚仔软、中马上风…
隨意1678 發表於 2016-7-17 03:51 AM
怪唔得神王甲收埋好多酒啦
猫猫, 猫E, 大喇叭, 各位晚上好
  Jeff 又入黎巡下。
大啦叭 發表於 2016-7-16 07:26 PM
大喇叭, 鵝做巡捕房
我還以為你有足夠氧氣
再次潛水
Pedestrian_A 發表於 2016-7-16 03:38 AM
路生, 氧氣夠嘅話, 會再潜
米好咯,可以换新机啦
lhy92725 發表於 2016-7-16 12:19 PM
往好處想, 有新機用; 不好的想法, 又要破費啦
离市区越远,在冬天就能够闻到烧柴味道。
大啦叭 發表於 2016-7-17 05:52 PM
一定會有森林火嘅咩
條骨都無佐lu
隨意中马上风
RIP隨意

Pedestrian_A 發表於 2016-7-17 05:02 AM
几好咊、第二時都想有咁个排埸…
多做運動身體好
貓醫生 晚上好
多做運動身體好
价钱问题,越系大阜越近市中心越贵。
大啦叭 發表於 2016-7-17 05:49 PM
the problem is you spend too much time traveling!  you should have your shop and home close to each other!
i only need 15-20 minutes to go to work.
澳洲改例要68 岁先知可以退休。
大啦叭 發表於 2016-7-17 05:50 PM
you misread the law!  it's you are forced to be retired at 68!  you can retire anytime you want!
怪唔得神王甲收埋好多酒啦
大啦叭 發表於 2016-7-17 05:53 PM
stop dreaming!
路生, 氧氣夠嘅話, 會再潜
jeffryngo 發表於 2016-7-17 07:55 PM
hope you don't have enough so you can come here more often
一定會有森林火嘅咩
lhy92725 發表於 2016-7-17 08:52 PM
家居取暖
几好咊、第二時都想有咁个排埸…
隨意1678 發表於 2016-7-18 02:50 AM
wishing you dream comes true!