返回列表 回復 發帖
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
miss5好訓 食晏喇

shearfai 發表於 2010-12-28 12:40 PM
個樣好得呀
不過好肥呀
多謝 Fai Fai
9 可以同最愛一齊食大餐,己經係最大既幸福啦 我都好想呀
寇仲~ 發表於 2010-12-28 06:00 PM
  你同我哋食聖誕大餐唔幸福咩
真係我一個當妳二個呀Miss
寇仲~ 發表於 2010-12-28 06:01 PM
下個禮拜暖番啲就去番游水減肥
Miss又要練仙啦,留返我食啦
寇仲~ 發表於 2010-12-28 06:03 PM
乾炒牛河係增肥最佳食品
係尖沙咀食日本嘢   
小飛機 發表於 2010-12-28 08:19 PM
好好味
係咪好鬼多人呀
Miss 開檔錫大啖d
小飛機 發表於 2010-12-28 08:33 PM
冧冧
Good Morning Miss & Everyone
乾炒牛河係增肥最佳食品
Fian. 發表於 2010-12-29 09:31 AM
我都好鍾意食牛河呀!但為了健康,近年小食了。
瞓覺
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Hello 玉樹臨風姣鬆啲 你減肥大計進展如何呀?
小飛機 發表於 2010-12-28 08:17 PM
早排瘦左八磅,最近肥返二磅,要加油啦
  你同我哋食聖誕大餐唔幸福咩
Fian. 發表於 2010-12-29 09:27 AM
同大家食都好幸福
不過同最愛食有唔同既幸福嘛,食完仲可以執劑 或者二劑
我都好鍾意食牛河呀!但為了健康,近年小食了。
夢遺大師 發表於 2010-12-29 10:46 AM
間唔中一次無問題既
Good evening miss