返回列表 回復 發帖
Hello 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-12-21 06:55 PM
今日咁早既姣鬆D 性誕節安排好節目未呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
fian and 各位早晨
食個早餐先

shearfai 發表於 2010-12-20 10:56 AM
我岩岩買左個M記喎
俊朗不凡姣鬆D 我無得玉樹臨風啦
寇仲~ 發表於 2010-12-21 06:58 PM
姣鬆啲幾時都玉樹臨風架 果邊都唔知搞咩
我岩岩買左個M記喎
寇仲~ 發表於 2010-12-21 07:01 PM
M 記好食, YEAH
今日咁早既姣鬆D 性誕節安排好節目未呀
寇仲~ 發表於 2010-12-21 07:00 PM
今日冇咩特別嘢搞, 咪早D 返歸 性旦都係放兩日, 約左至愛食飯慶祝咁啦
姣鬆啲你有咩節目呢
姣鬆啲你有咩節目呢
小飛機 發表於 2010-12-21 07:09 PM
我約左Miss地食飯呀 你黎唔黎呀
今日冇咩特別嘢搞, 咪早D 返歸 性旦都係放兩日, 約左至愛食飯慶祝咁啦
小飛機 發表於 2010-12-21 07:05 PM
己經係個好節目啦
我約左Miss地食飯呀 你黎唔黎呀
寇仲~ 發表於 2010-12-21 07:15 PM
我啱啱食完飯...X'MAS PARTY 你地玩得開心啲啦
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good morning class and 主任
今朝我開檔
miss早晨
下次請你

shearfai 發表於 2010-12-21 10:56 AM
多謝先 Fai Fai
嘩...搞到阿媽都唔認得
小飛機 發表於 2010-12-21 06:55 PM
我 Facebook 啲詩儲晒喺嗰度呀  
而家要上 Facebook 慢慢摷番
搞咗兩晚通頂喇
搞到連水都游唔到呀
係喎Miss 連我個招牌頭像 都郁唔到呀
寇仲~ 發表於 2010-12-21 06:57 PM
搞能到而家幾能麻煩同眼攰呀