返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-9-4 08:29 PM 發表

哈哈....我什麼裝都可以拿呀...~~~^^
你就好啦。。。。
我想要点+防禦装备aa...
现在用着耐力之靴,飛翔之頭盔,狂暴盔甲 。。。。
宠物lvl 0轉146級
who can gv me sum....
thanks....
原帖由 bubu1109 於 2008-9-4 04:06 AM 發表
我自己已經戒掉了 希望大家也抽小一點
抽左8年煙左右好難戒啊~我都有試過嘎,不過常日有好多野要唸同處理,一唸襯野就不知不覺咬住支煙啦... 唉戒唔到嘎啦~

原帖由 ice.key 於 2008-9-4 04:42 AM 發表

你好可憐呀...~~~
dont worry i have many best friends,we always bullshit together and share manything too~just dont like drink
原帖由 ice.key 於 2008-9-4 08:45 PM 發表

其實0轉這防具已是最好的...~~~~
then nvm lo....no choice d...have to play hard to lvl up d....
ahaha....
原帖由 ice.key 於 2008-9-4 04:43 AM 發表

....~~~才不要做big sister呀...~~~轉成中文.......是大姐姐...~~~真的想
then i call you a big brother~haha
原帖由 ice.key 於 2008-9-4 04:47 AM 發表

同意...~~~我抽了10年左右....~~~好多時會不知不覺會咬住支煙呀(唸嘢同吹水的時候有90%會唔知做咩咬住支煙之後就點火...~~~~)
好開心又識到一位甘夾既朋友,我身邊好少人抽煙佢地常日講住同一句話聽到我煩,不過我都知佢地為我好~ok ice.key i go to bed talk to tomorrow and let's make a great deals too~
原帖由 ice.key 於 2008-9-4 08:47 PM 發表

同意...~~~我抽了10年左右....~~~好多時會不知不覺會咬住支煙呀(唸嘢同吹水的時候有90%會唔知做咩咬住支煙之後就點火...~~~~)
非常赞同~~
原帖由 kylefunny 於 2008-9-4 08:49 PM 發表

then i call you a big brother~haha
can call she 姨姨或姑姑~~