返回列表 回復 發帖
今朝我開檔
Fian. 發表於 2010-11-15 09:24 AM
Miss 開檔有
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Miss…朝朝都係你開檔喎!
夢遺大師 發表於 2010-11-15 10:16 AM
Hello 夢夢
尋日師傅上嚟睇過
乜都冇整乜都冇換
就咁從新開機同入個密碼就 OK 喇
原來係佢哋個機樓跳咗掣
根本就唔係我部 Now 壞咗
頂佢個肺吖
  ...
Fian. 發表於 12-11-2010 09:27
miss~
咁妳有冇打去PCCW度媽叉佢哋呀?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我果邊個機樓都跳過制
佢哋話唔用時最好熄咗機盒
下次開番會 update 番啲嘢
唔好用 remot熄
唔係唔 update 個盒啲軟件程式之頪
間中包你睇唔到電視,要你熄咗一陣開番先睇得 ...
gonkong 發表於 13-11-2010 10:37
但係熄咗個解碼器...每次要睇先開要load好耐嘅...我平時都係用remote開關多o架咋

不過早輪開始都發現有啲問題
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good Morning Miss & Everyone
Good Morning Miss & Everyone Again
Good Morning Miss & Everyone Again
夢遺大師 發表於 2010-11-17 10:26 AM
咦?竟然由我開檔?Miss去哪?
Good morning Miss,主任 and everybody...
再捱多兩星期左右,可以完成個project,..... 正
Good evening Miss and all
Good morning Miss,主任 and everybody...
再捱多兩星期左右,可以完成個project,..... 正
Masterking 發表於 2010-11-17 12:02 PM
hi King 哥,幾時返黎香港呀
Good morning class and 主任
今朝我開檔
Miss…朝朝都係你開檔喎!
夢遺大師 發表於 2010-11-15 10:16 AM
呢幾日我玩早睡早起
尋晚 8:00pm 瞓
瞓到 9:00pm 俾會長電話嘈醒
10:20pm 再瞓番