返回列表 回復 發帖
三日就到, 唔算慢啦
日本寄EMS去KL都係三日
blacker14tt 發表於 2010-3-19 12:07 AM
是咯。。。。寄去日本3天不会太慢。。。但是我觉得within malaysia也是3天啊。。。。我之前的经验。。。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
不用的。。。我的比较hightech....按了forget password.....按user number....然后用thumb print.....
ForeverEver 發表於 2010-3-19 12:11 AM
哇。。有真的很high tech哦。。。。我还以为是用sound verify。。原来还是用thumb print啊。。
世界上最亮的星星永远已经有了啊。。。
蓝云 發表於 2010-3-19 12:10 AM
問題係果粒星星又唔知道閃左去邊度
不用的。。。我的比较hightech....按了forget password.....按user number....然后用thumb print.....
ForeverEver 發表於 2010-3-19 12:11 AM
哇, 有thumb print嘅, 果然好hightech
就係乜都冇囉!
pangck 發表於 2010-3-19 12:11 AM
咩也都没有啊。。。那你就要帮下手看楼咯。。。
我知道邊個係佢呀, 之前有見到
blacker14tt 發表於 2010-3-19 12:11 AM
酱更容易啦。。。。我觉得去我的friends打名字最快
那要找很久哦。。
ReeNY 發表於 2010-3-19 12:11 AM
不会太久的。。。。我的朋友才几十个。。。。
我不知道哦。。。你试了要告诉我咯。。。
蓝云 發表於 2010-3-19 12:09 AM
酱也要等你寄给我才能试啊
那要找很久哦。。
ReeNY 發表於 2010-3-19 12:11 AM
直接search就好快 add左啦, 去收貨啦
你教我们的哦。。。失败是成功的妈妈。。。
蓝云 發表於 2010-3-19 12:11 AM
是我教的咩??
係一星期呀!
pangck 發表於 2010-3-19 12:13 AM
哇。。。那么耐吃的。。。那你一窝吃几久啊??
你教我们的哦。。。失败是成功的妈妈。。。
蓝云 發表於 2010-3-19 12:11 AM
藍雲, 妳害我係度大笑
忘了你上次好像说一窝肉骨茶吃三天。。。是不是啊。。。
蓝云 發表於 2010-3-19 12:12 AM
好像是一个星期啊
哈哈。。
那就只好下次了~ 
vampire54 發表於 2010-3-19 12:12 AM
好啊好啊。。。下次啦。。。可能mid valley会遇见。。。。
咩也都没有啊。。。那你就要帮下手看楼咯。。。
蓝云 發表於 2010-3-19 12:17 AM
我都好忙果喎!

你要去死唔通我唔比你去咩!