返回列表 回復 發帖
放入oven要顧呀, 放入fridge就可以唔駛理佢, 想食先去望望
不過話時話, 我嘅oven + microwave 唔知可唔可以bake cake  
blacker14tt 發表於 2010-3-18 11:59 PM
哈哈。。。我每次set做timing就闪去做别的东西。。。。

每个oven+microwave都可以做到的。。。只是要记得preheat oven先咋。。。
海海。。。你又被抓到脸红了。。。
蓝云 發表於 2010-3-18 11:58 PM
不小心让我抓到的。。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
好過一個人都冇啦!
pangck 發表於 2010-3-18 11:57 PM
一个人都无就唔使进来咯。。。。
我每日都會入黎睇睇架!
pangck 發表於 2010-3-19 12:03 AM
是。。。那你每日进来会看到什么啊??
兩杯唔夠咪四杯囉!
pangck 發表於 2010-3-19 12:02 AM
齋飲好寡架
己經好慢囉喎!
pangck 發表於 2010-3-18 11:59 PM
慢D好。。。慢D好。。。如果唔系会好喘架。。。
可以的啊?? 有特别效果??
ForeverEver 發表於 2010-3-18 11:59 PM
我不知道哦。。。你试了要告诉我咯。。。
老師仲唔快D比個星星永遠?
blacker14tt 發表於 2010-3-19 12:01 AM
世界上最亮的星星永远已经有了啊。。。
哇。。。。还有这样的system的啊。。。那么厉害。。是不是还要answer question来verify啊。。。
蓝云 發表於 2010-3-19 12:00 AM
不用的。。。我的比较hightech....按了forget password.....按user number....然后用thumb print.....
慢慢找啦。。。看到靓女就可以add了。。。一定是妹妹。。。
ForeverEver 發表於 2010-3-19 12:03 AM
我知道邊個係佢呀, 之前有見到
是。。。那你每日进来会看到什么啊??
蓝云 發表於 2010-3-19 12:08 AM
就係乜都冇囉!

你要去死唔通我唔比你去咩!
慢慢找啦。。。看到靓女就可以add了。。。一定是妹妹。。。
ForeverEver 發表於 2010-3-19 12:03 AM
那要找很久哦。。
我等緊妳講呢句
blacker14tt 發表於 2010-3-19 12:01 AM
知道你在等。。。就快点讲咯
自己煮咯~~
vampire54 發表於 2010-3-19 12:01 AM
弟弟。。。你去煮给妹妹吃。。。快。。。别饿坏我妹妹啊。。。。
谢谢老师。。。。几怕用错啊
你教我们的哦。。。失败是成功的妈妈。。。