返回列表 回復 發帖
個瘟神咪夢夢條粉腸囉
呢排我哋嘅關係都唔錯架啦
都唔知點解佢係都要破壞嘅
佢打嚟咪又係吹水
平時吹吓就冇咩所謂
打 ...
Fian. 發表於 2010-11-4 02:20 AM
夢夢又激嬲MISS
Good night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good evening miss
小飛機 發表於 2010-11-4 09:49 PM
Night night 機機
今日係咪又係好忙呢
夢夢又激嬲MISS
小飛機 發表於 2010-11-4 10:02 PM
呢排我燥到瞓得好差
又成日失眠
已經成半個月瞓親覺都發夢
今日針咗炙希望會瞓得好啲啦
醫師話我肝熱呀
miss嘅失眠傳染埋俾我...琴晚我都瞓得好差呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
hello 飄飄
Night night 機機
今日係咪又係好忙呢
Fian. 發表於 2010-11-4 10:41 PM
miss, 而家好左少少了
話說琴晚好夜...夜到超過十二點仲聽到街度有工程進行中嘅噪音...琼玲窮隆咁已經夠煩啦...本身呢排都上床好耐先瞓得著...嘈到咁...閂細啲窗都唔掂...結果搞到我要閂哂窗開冷氣先叫做瞓到...然後一大早都未係熟睡幾多個鐘啫...又聽到樓上傳嚟類似裝修聲...有時樓上有時隔離...成日都有啲唔知揼嘢定係鑽嘢聲...真係好想走出去剷佢
呢排仲多咗冇來電電話打嚟都唔知做乜春...日頭又打嚟...夜一夜又打嚟...不過我一律冇接聽
Night Night class and 主任
*柳飄飄* 發表於 2010-11-5 12:03 AM
頭先典咗好耐先瞓得著
瞓唔夠一個鐘又俾我老母打嚟嘈能醒
真係俾佢吹尻漲呀
呢排都唔知做乜能嘢
已經失眠
仲要一瞓著就俾人嘈能醒
好能想食人呀
而家肯定又要吽到聽朝先瞓得番
不過我要決定熄電話
*柳飄飄* 發表於 2010-11-5 12:03 AM
幾點先瞓得著呀
話說琴晚好夜...夜到超過十二點仲聽到街度有工程進行中嘅噪音...琼玲窮隆咁已經夠煩啦...本身呢排都上床好耐先瞓得著...嘈到咁...閂細啲窗都唔掂...結果搞到我要閂哂窗開冷氣先叫做瞓到...然後一大早都未係熟睡幾多 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-11-5 12:21 AM
聽朝樓上都唔知鑽唔鑽添呀
整足兩個月都未能整完
妳住幾樓架
呢排仲多咗冇來電電話打嚟都唔知做乜春...日頭又打嚟...夜一夜又打嚟...不過我一律冇接聽
*柳飄飄* 發表於 2010-11-5 12:23 AM
同我一樣成日受電話騷擾
瞓覺
希望瞓得著啦