返回列表 回復 發帖
hihi飄飄,今朝我要著樓返工啦
我依家減緊肥,打邊爐我都想呀,不過要有d成績先打得開心,唔係真係睇住妳食都得啦
寇仲~ 發表於 28-10-2010 19:19
我仲係著緊短袖咋...
乜仲仲你唔係同我一樣玩開keep fat o架咩
無啦啦做咩走去減肥嘅?
唏...到你有啲成績時...就更加唔想打邊爐食肥返o架啦
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
飄飄好開心妳會覆我呀
而家真係好鬼多劇煲呀
以前我淨係煲港劇
而家好濫呀
乜鬼劇都走去煲
而家先發覺原來大陸劇都有好多好好睇同好有質素架
我 ...
Fian. 發表於 27-10-2010 23:45
劇集我都係煲無線黃金時段三線劇, 早輪仲煲埋亞視九點半檔嘅法網群英同埋冇完冇耐嘅勝者為王
綜藝節目就多咯...港台製作嘅有房出租同埋一念之間, 兄弟幫, 更上一層樓, 和味蘇; 收費台嘅就多咯新派煮意, 覓食四方, 甜心先生, 范後感, 係friend至講, 民峰學院, 詭異檔案, 浪漫情迷西班牙(全為睇王浩信)
好多而家仲留響部腦度變咗倉底貨未煲呀, 太多嘢都睇唔哂呀, 太多都撞時間要靠dl或者吼佢重播時間先睇到, 淨係無線收費電視組合都有排我追, 加埋now 100台追開嘅節目, 真係追到氣咳, 不過好彩now可以用自選服務翻煲, 鍾意遲吓睇返都得, 不過都唔可以隔太耐, 但勝在可以rew, ff, 同埋定格
鎖清秋我都覺得會好好睇, 但我冇時間追呀, 好多時精選台同經典台播劇時啲時間都唔啱, 我發覺創世紀好似播播吓冇咗影咁, 淨係第一輯已經播鬼咁耐, 都好似仲未見過佢播第二輯咁, 韓劇我反而對請給我摘星星同埋師奶經理人有興趣啲, 茶煲亞四好耐之前我dl咗睇哂lu, 近排發現迷離檔案都幾好睇, 但又係睇啲冇睇啲嗰隻, 好難夾啱時間仲要記得轉台睇
hi 夢夢,食飯未呀
32... 點解我覺得好似被人寸緊咁既
寇仲~ 發表於 28-10-2010 20:13
何只寸緊你呀...仲曬緊命tim
仲仲...我撐你
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
good evening miss
小飛機 發表於 2010-10-31 08:15 PM
機機今日假期有冇去蒲呀
飄飄,你終於飄返嚟喇
gonkong 發表於 30-10-2010 21:20
好嘢...工工G仲記得我...真係安慰
哈哈, 機機真係好彩, 一上嚟見到MISS 88 句詩, 一個字, 勁
小飛機 發表於 2010-10-31 08:17 PM
作咗幾個鐘頭架喇
多謝讚賞
我仲係著緊短袖咋...
乜仲仲你唔係同我一樣玩開keep fat o架咩
無啦啦做咩走去減肥嘅?
唏...到你有啲成績時...就更加唔想打邊爐食肥返o架啦
*柳飄飄* 發表於 2010-10-31 10:30 PM
仲仲就係身體開始出現問題所以要減肥喇
劇集我都係煲無線黃金時段三線劇, 早輪仲煲埋亞視九點半檔嘅法網群英同埋冇完冇耐嘅勝者為王
綜藝節目就多咯...港台製作嘅有房出租同埋一念之間, 兄弟幫, 更上一層樓, 和味蘇; 收費台嘅就多咯新派煮意, 覓食四方,  ...
*柳飄飄* 發表於 2010-10-31 11:35 PM
法網群英好唔好睇呀
十一月二日精選台開始播韓劇太太的誘惑妳有冇睇過呀
呢套劇有人話好睇
我見個故事大綱都好似幾吸引
我諗住追呢套呀
啱啱睇完茶煲阿四真係超好睇呀
今集睇到我流眼淚添
好有追看性
不過一星期播得兩集少咗啲
又要等成個禮拜先有得睇
反而迷離檔案我就覺得唔好睇