返回列表 回復 發帖
Miss 我差少少就可以著到幾年買既36腰牛仔褲啦 哈哈哈
寇仲~ 發表於 2010-10-28 07:27 PM
我剛剛買褲,34吋都太鬆,要著番32吋至得…呵呵
夢遺大師 發表於 2010-10-28 07:57 PM
hi 夢夢,食飯未呀
32... 點解我覺得好似被人寸緊咁既
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
hi 夢夢,食飯未呀
寇仲~ 發表於 2010-10-28 08:13 PM
我點敢呀?我都唔想減,不過日日咁捱,搞到咁殘咋…
而家收工去食飯,明日又要出差幾日…
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
咁都俾我開到檔,真係六合彩都有得中呀
仲有邊個可以令我 呀,game over左啦真係
寇仲~ 發表於 2010-10-28 07:15 PM
六合彩同你中過啦
長痛不如短痛啦
得閒打俾你 update 吓啲料先
hihi飄飄,今朝我要著樓返工啦
我依家減緊肥,打邊爐我都想呀,不過要有d成績先打得開心,唔係真係睇住妳食都得啦
寇仲~ 發表於 2010-10-28 07:19 PM
減肥係咁辛苦架喇
要忍口練仙架
Miss 我差少少就可以著到幾年買既36腰牛仔褲啦 哈哈哈
寇仲~ 發表於 2010-10-28 07:27 PM
未減之前條腰幾多呀
依家我日日都攪到自已好忙咁
星期六應該去青欣山影青馬夜景,如果見得下人既,出俾大家睇下
寇仲~ 發表於 2010-10-28 07:32 PM
要忘記傷痛係咁架啦
要忙到自己唔得閒諗嘢吖嘛
夢遺大師 發表於 2010-10-28 07:57 PM
但係仲有個肚腩
hi 夢夢,食飯未呀
寇仲~ 發表於 2010-10-28 08:13 PM
其實我唔係好信佢 32 腰囉
一定唔係低腰
我點敢呀?我都唔想減,不過日日咁捱,搞到咁殘咋…
而家收工去食飯,明日又要出差幾日…
夢遺大師 發表於 2010-10-28 08:20 PM
今次又去邊呀
Good night class and 主任
收檔
HiHi , Good Morning Miss
HiHi , Good Morning Miss
ali~ 發表於 2010-10-29 08:44 AM
Hello Ali
今朝你開檔