返回列表 回復 發帖
都話咗冲出大海算啦,仲擺出嚟
lckiong 發表於 2013-12-5 04:59 PM
你问的啊!!!
J神傍晚好!
告老還鄉!
發問圖片遊戲:

問題:請問大家圖片中的名人叫做名字呢?
(提示:是韓國女星,有套劇令全成佳話,並在多個國家都有首播 )

(每人只可參加一次)
知道答案者請PM我,不要發貼,歡迎參加 。
發問圖片 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-5 01:57 PM
已pm,謝謝J神!
告老還鄉!
發問圖片遊戲:

(提示:是韓國女星,有套劇令全成佳話,並在多個國家都有首播 )

(每人只可參加一次)
發問圖片 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-5 01:57 PM
答案已經PM給你, 謝謝!
發問圖片遊戲:
(每人只可參加一次)

發問圖片 ...
已pm,謝謝J神!
發問圖片遊戲:

(每人只可參加一次)
發問圖片 ...
已PM.
遊戲第五浪--聖誕玩樂獎中賞
~~聖誕玩樂獎中賞~~內容
H.K開始時間:
2012年12月05日18:30
H.K結束時間:2012年12月23日21:00

遊戲玩法好簡單:

我會不定時間開估圖片題,但一定必須參加方可有機會抽獎,假設你PM我的答案是錯了,都可以參加抽獎,贏取"聖誕利是包"由最少8百萬至高達1億5千萬,
每天會有1-3位可得"聖誕利是包"一封,有關"聖誕利是包"號碼由1號包-28號包,獎金多少就已SEND入"聖誕利是包"裡,中獎者會即時公布已經中獎,
有關中獎者請PM我,選擇自己要什麼號碼,但保持神秘感覺,你是不會知道"聖誕利是包"裡是多少,所以有關號碼可重複選擇,
並會在遊戲結束後當天公布中獎金額及派發有關"聖誕利是包"一封

~請註意
1.嚴禁分身參與, 如有發現會交給吹水區版主處分及嚴厲處理,請勿以身違例。

2.嚴禁發任何無意義或意義不明的PM回復給我。

3.違規者會交由本區版主處分,本人對該活動遊戲是有最終決策權力。
未想到, 不過劇集水區開了很多劇集討論,每集劇情送1萬元金額,你可以去回覆,如果你想我開什麼劇集帖就可以,PM我就得啦,劇集水區獎金不久,多來本館吹水玩遊戲,再送千萬金額 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-5 05:04 PM
我都系等幾集一起睇嘅,好難吹
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我都系等幾集一起睇嘅,好難吹
tvbkk123 發表於 2013-12-5 06:56 PM
幾集睇完後,未去吹囉, 執返萬幾蚊, 再唔夠的話, 未過來本館吹或玩遊戲贏取高注項獎金囉,係唔係呀KK?
KK 大雞吾食细米
發問圖片遊戲:

(每人只可參加一次)
發問圖片 ...
J神晚上好,答案已PM。
D錢係積少成多架,當你回兩三次一天,一個月執千幾萬再到銀行收息,一個月收成千萬息唔好,
幾集睇完後,未去吹囉, 執返萬幾蚊, 再唔夠的話, 未過來本館吹或玩遊戲贏取高注項獎金囉,係唔係呀KK?
timmaxsing 發表於 2013-12-5 07:07 PM
剩係黎你依度都夠啦你咁照我
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
發問圖片遊戲:

(每人只可參加一次)
發問圖片 ...
已經PM你了
講少少啦,估錯圖片題都OK,但一定參加,無參加就不能接住第五浪抽獎,每天都會抽1-3個,有可能獲得"聖誕利是包"一封,每封有機會百萬-個億元聖誕利是
timmaxsing 發表於 2013-12-5 03:37 PM
搵搵先
局部區域潛水中...