返回列表 回復 發帖
原帖由 tok 於 2009-4-29 01:09 AM 發表
投票,最多人選果個就係最佳
我腦海忽然浮現
我投左第一個之後
全部人跟我投
然後個個平分d 錢

同埋五百萬太多啦
d game最多都係一百萬

唔緊要
繼續討論改進

原帖由 hi_there 於 2009-4-29 02:12 AM 發表
我觉得logo 的那时候做也ok。

然后现在可以有man of the match game... guessing lo。。。 哈哈。
当然要有奖金哈。。。
当然像足球区的 谁最多助攻等。。 也行。。 ...
其實你地搞  我出錢都得
不過事前一定要比我睇左先

我就唔洗出咁多post
原帖由 hi_there 於 2009-4-29 04:44 AM 發表
0-0 draw.... yahoo...
估唔到逼和巴塞
原帖由 tshek 於 2009-4-29 02:42 AM 發表
I rather see Arsenal lose tomorrow
一定睇到
但我唔可以睇
原帖由 HIDE 於 2009-4-29 07:32 AM 發表

一定睇到
但我唔可以睇
will noe who lose after 20 hours from now haha...

and y u cant watch??
原帖由 HIDE 於 2009-4-29 07:30 AM 發表

估唔到逼和巴塞
我仲以為會開大,勁入波tim

我又一次,開波前醒左,then訓返,踢完後再要醒過,
咩都睇唔到!
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
最近的风很大小心翻船

巴塞场波几闷下。。。切路西整场波90分钟都在守。。。还说什么大球会。。。打得太保密
歐聯通常一晚開大,一晚就開細!
難道今晚會勁多入球?
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
那样我们的球迷就看得开心 怎样都是两队进攻球会对打刺激的多。。。。大开杀戒
巴塞去到stamford 球场可以大打进攻足球咯,不然就等死
原帖由 wlt1110 於 2009-4-29 12:10 PM 發表
巴塞去到stamford 球场可以大打进攻足球咯,不然就等死
so far i haven't see barcelona play defence tactic...
no matter home or away, they also play attacking football (i mean this season)
場波.. 真係悶到訓著....

車仔之前又話會玩進攻足球...

點知全部人死守....

但係希丁克d戰術真勁!