返回列表 回復 發帖
機機 星期六打唔通你電話呀
主任 發表於 2010-10-12 11:22 PM
OH...SORRY 呀淫姣鬆啲... 呢排都好少開個搵食電話, 真係唔好意思

補祝淫淫生日快樂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
俊朗不凡姣鬆D 要啦要啦,不過小心佢好狼死下架
寇仲~ 發表於 2010-10-13 07:56 PM
玉樹臨風姣鬆啲 有時間CALL 你去踢波波
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
hello Miss 今日磅過,輕左半磅
寇仲~ 發表於 2010-10-12 04:25 PM
恭喜
繼續努力
見個景幾COOL, 換下啫
小飛機 發表於 2010-10-12 08:19 PM
咁又真係幾靚嘅
Good evening Miss & all bros
主任 發表於 2010-10-12 11:20 PM
咁耐先蒲頭
唔係嘔足幾日雅
機機 星期六打唔通你電話呀
主任 發表於 2010-10-12 11:22 PM
我打又打過
連 SMS 佢都唔騷我呀
Good night Miss
睇嚟今晚我收檔
主任 發表於 2010-10-12 11:36 PM
好耐冇錫過你啦
Good morning Miss 主任 and everybody
Masterking 發表於 2010-10-13 07:50 AM
開檔有錫錫
Miss 咁早goodbye class既
寇仲~ 發表於 2010-10-13 07:48 PM
趕住去死吖嘛
evening 淫淫鬆D 夢碎左啦
寇仲~ 發表於 2010-10-13 07:49 PM
當堂冇晒心機
king 哥幾時返黎呀
寇仲~ 發表於 2010-10-13 07:53 PM
等多三年啦
OH...SORRY 呀淫姣鬆啲... 呢排都好少開個搵食電話, 真係唔好意思

補祝淫淫生日快樂 1161816
小飛機 發表於 2010-10-13 11:21 PM
係咪搵夠喇
玉樹臨風姣鬆啲 有時間CALL 你去波波
小飛機 發表於 2010-10-13 11:22 PM
佢實啱啦

hApPy BiRtHdAy To