返回列表 回復 發帖
各投注人士請主意,今期六合彩經已買左啦 大家等收錢啦
1160402116040211604021160402116040211604021160402116040711604081160409116041011604111160412
寇仲~ 發表於 2010-10-12 04:21 PM
旨意哂你喇  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
俊朗不凡姣鬆D 你咁快又換畫啦
我邊夠高踩你"機"0者,你飛機黎架嘛
係啦,上次我撞到"球王"美斯呀,真係好好波,佢仲好搞笑添呀  ...
寇仲~ 發表於 2010-10-12 04:32 PM
"球王"美斯 咁咪要"比脷" 佢
我班同事太open啦,由期係個D"lan"妹",...
佢哋又無所謂,我哋就唔好waste,......hahahh
Masterking 發表於 2010-10-11 06:19 AM
咁咪男人囉
睇哂唔過癮架...若隱若現先頂癮
去踩機先 星期六日都無踩到呀
寇仲~ 發表於 2010-10-11 05:53 PM
無踩屎就得啦
Good night class and 主任
Fian. 發表於 2010-10-12 10:44 PM
Good night Miss
睇嚟今晚我收檔
Good morning Miss 主任 and everybody
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Goodbye class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-10-13 10:00 AM
Miss 咁早goodbye class既
1160833旨意哂你喇  
主任 發表於 2010-10-12 11:25 PM
evening 淫淫鬆D 夢碎左啦
"球王"美斯 咁咪要"比脷" 佢
主任 發表於 2010-10-12 11:28 PM
哈哈,又俾你知道左我另一個分身添
Good morning Miss 主任 and everybody
Masterking 發表於 2010-10-13 07:50 AM
king 哥幾時返黎呀
哈哈哈, 玉樹臨風姣鬆啲 我都係搞下笑啫 球王真係咁正, 有時間同傑打番場友誼波都好喎
小飛機 發表於 2010-10-12 08:22 PM
俊朗不凡姣鬆D 要啦要啦,不過小心佢好狼死下架
Good evening Miss