返回列表 回復 發帖
而家落街市買餸
媽咪嚟探我
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
你無非都係想我錫錫啫
Fian. 發表於 2010-10-7 01:23 PM
哎喲!又俾識穿咗…
如果真係兜口兜面錫錫就更perfect啦!…
2700頁
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
good morning miss 主任 and everybody,....
岩岩返到屋企,正呀,.....
由 New York 返番去要幾多個鐘頭機呀
Fian. 發表於 2010-10-7 01:20 PM
大約六個鐘頭飛機,........
好過我冇料著低胸裝吖
Fian. 發表於 2010-10-7 01:21 PM
妳著咩都靚啦,......
著得低胸裝,就係冇仔溝,又發姣個D女先著....
又話咩呀
Fian. 發表於 2010-10-7 01:22 PM
hahahahah,.......
Good morning class and 主任
如果真係兜口兜面錫錫就更perfect啦!…
夢遺大師 發表於 2010-10-7 02:47 PM
未錫過咩
good morning miss 主任 and everybody,....
Masterking 發表於 2010-10-8 07:21 AM
King Kng 開檔有錫錫
岩岩返到屋企,正呀,.....
Masterking 發表於 2010-10-8 07:22 AM
舒服晒
大約六個鐘頭飛機,........
Masterking 發表於 2010-10-8 07:23 AM
都好遠喎
妳著咩都靚啦,......
著得低胸裝,就係冇仔溝,又發姣個D女先著....
Masterking 發表於 2010-10-8 07:25 AM
咁嘅理論都有嘅