返回列表 回復 發帖
THANKS A LOT...
夢遺大師 發表於 2010-10-6 11:33 AM
尋晚去咗邊度慶祝呀
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
尋晚去咗邊度慶祝呀
Fian. 發表於 2010-10-6 01:38 PM
都係食下飯咁咋…因為呢排勁抽忙碌,放唔到假,尋日仲要搞到成七點鐘至走得…
都係食下飯咁咋…因為呢排勁抽忙碌,放唔到假,尋日仲要搞到成七點鐘至走得…
夢遺大師 發表於 2010-10-6 02:06 PM
夢夢 補祝你生日性樂呀 祝你年年有今日~歲歲有今朝
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss and all
後面嗰個唱得幾句
聽唔出佢唱得好唔好喎
Fian. 發表於 2010-10-6 11:19 AM
Miss 我尋日可以連踩45分鐘啦,夜晚依家食生果+椰果
Good evening class and 主任
夢遺大師 發表於 2010-10-6 02:06 PM
生日做乜咁呀
Good evening Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-10-6 06:29 PM
Good evening 仲仲
Miss 我尋日可以連踩45分鐘啦,夜晚依家食生果+椰果
寇仲~ 發表於 2010-10-6 06:32 PM
咁就乖嘞
星期六過嚟我度再磅吓睇吓有冇瘦到