返回列表 回復 發帖
Good morning Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-10-4 10:17 AM
咦?今朝我開檔喎…
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Hello 仲仲
過新濠天地睇水舞間呀

仲 book 咗 " 為你私淫 " ~~ 淫嫂同我攪生日吖
http://thehouseofdancingwater.com/tc/#/home
主任 發表於 2010-10-3 02:24 AM
都好低喎,1588連一晚酒店 咁預祝你到時玩得開心d,盡慶d
真係慘,仲係公司做嘢....唉!!!
星期六都要做通頂,......... shit
Masterking 發表於 2010-10-3 12:20 PM
king 哥今日打咁多中文既
Good night class and 主任
Fian. 發表於 2010-10-4 04:24 AM
Miss 仲未起身? 係咪今日樓上無鑽野啦
玉樹臨風姣鬆啲 咩你咁勁連樓梯機都踩壞? 咁出力做運動?
小飛機 發表於 2010-10-3 10:19 PM
俊朗不凡姣鬆D尋日果間公司換左部新機俾我啦
問過佢地,我係第二個客踩壞機既 你都咪話唔犀利

咦?今朝我開檔喎…
夢遺大師 發表於 2010-10-4 11:43 AM
hihi夢夢,你做咩用左我喜愛既橙色既
甜甜蜜蜜一炮就夠了
小飛機 發表於 2010-10-3 10:20 PM
一炮你都成個鐘喎
这里有人吗??
good evening Miss
一炮你都成個鐘喎
寇仲~ 發表於 2010-10-4 06:43 PM
hello 玉樹臨風姣鬆啲 習慣法定時間內完成
这里有人吗??
raytian 發表於 2010-10-4 07:43 PM
hello 天哥, 你搵邊個
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
呢排真係好鬼忙
買餸煮飯成身汗
招呼朋友的到訪
晚晚唱 K SINGING SONGS
日夜煲劇睇到喪
今晚又要煲天光
仲有生意喺對江
電話都冇時間講
樓上鑽到似開鑛