返回列表 回復 發帖
約咗姪女去唱 K
goodbye class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
超記老味呀 個樓梯機頭先俾我用壞左 唔通我重得滯
好彩有保養,星期日有人黎整
Say 個 sorry 先
16 號, 我唔得閒呀, 要過澳門睇 show
可唔可以改 9 or 30 號吖
主任 發表於 2010-10-1 02:52 PM
有咩show睇呀
幾多號我無所謂,星期六就得啦
約咗姪女去唱 K
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-10-1 05:38 PM
hihi Miss 都唱得好密下喎
所以仲仲而家咪開始練仙同做運動減肥囉
Fian. 發表於 2010-10-1 11:58 AM
做運動都無問題,練仙真係好難頂
國慶節快樂. 今日要鳴炮慶祝
小飛機 發表於 2010-10-1 08:13 AM
俊朗不凡姣鬆d 實係同至愛慶祝啦,鳴一炮夠唔夠架你
咁有冇走肥呀
gonkong 發表於 2010-10-1 10:25 AM
見到面你睇下我有無走咁D肥
係慢性疾病
Fian. 發表於 2010-10-1 12:36 PM
跟左我好多年啦
嘩妳有幾大呀,咁講法,我咪要去整容...
Masterking 發表於 2010-10-1 08:50 AM
咁我要成個換先得喎 king哥
Night night class and 主任
打錯 ~~~ 係 9 號....大家不如就睇睇 30 號啦
主任 發表於 2010-10-1 04:47 PM
九號應該冇問題
不過過兩日先 confirm
超記老味呀 個樓梯機頭先俾我用壞左 唔通我重得滯
好彩有保養,星期日有人黎整
寇仲~ 發表於 2010-10-1 05:58 PM