返回列表 回復 發帖
Good evening Miss & all
我係呀
主任 發表於 2010-9-30 01:17 AM
有冇咁夜先收工呀
轉咗做賊牙
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good night class and 主任
今晚又係我收檔
Good morning Miss, 主任 and everybody,....
ok ok 到時可以既約多D人開心D
寇仲~ 發表於 2010-9-27 06:26 PM
一於咁話,......
快啲去瞓啦
攰死你喇
Fian. 發表於 2010-9-29 12:57 PM
冇計啦,諗住快快"趣趣"搞店佢,
就拿拿林返三藩市...
我係話如果要食 King King 嗰餐
起碼都要等三年啦
係左三年~~~ 右三年
Fian. 發表於 2010-9-27 08:51 PM
唔知 Miss 要潤到我幾時呢,.....
ai,.....
而家出九龍 body check 同針炙
再去整皮膚
今晚見
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-9-28 01:26 PM
雞蛋殼咁滑,仲要去整皮膚.....
Good morning class and 主任
Good morning Miss, 主任 and everybody,....
Masterking 發表於 2010-9-30 09:00 AM
Morning King King
今朝你開檔
冇計啦,諗住快快"趣趣"搞店佢,
就拿拿林返三藩市...
Masterking 發表於 2010-9-30 09:11 AM
New York 係咪都好正架
時差又係點架
唔知 Miss 要潤到我幾時呢,.....
ai,.....
Masterking 發表於 2010-9-30 09:13 AM
天氣乾燥咪潤潤你囉
雞蛋殼咁滑,仲要去整皮膚.....
Masterking 發表於 2010-9-30 09:14 AM
年紀大咪要整整佢囉

鐘點工人放飛機
睇見堆碗煩到死
無奈心肝要的起
硬著頭皮自己 "尼"
啲碗卒之洗鬼晒
三扒兩撥算係快
而家落街把餸買
今日煲粥食開懷