返回列表 回復 發帖
應該係喺死台道, 瀨番嚟嘅世紀病毒
主任 發表於 2010-9-26 07:01 PM
梗係成日睇埋啲四仔啦
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
我已經走哂d甜野啦
寇仲~ 發表於 2010-9-26 08:54 PM
咁就乖乖嘞
咁開針,賞月玩到追月呀 咪食左成盒雙黃月餅
寇仲~ 發表於 2010-9-26 09:08 PM
我今年冇食過月餅
淨係食咗幾啖 Haagen Dazs 雪糕月餅
不過已經溶鬼晒
勁能難食
好呀king哥 約定你啦
寇仲~ 發表於 2010-9-26 09:10 PM
聽住先啦
咁又幾時約吓我呢
主任 發表於 2010-9-26 10:26 PM
三年後嘅生日啦
好呀king哥 約定你啦
寇仲~ 發表於 2010-9-26 09:10 PM
ok,....到時上網約...
咁又幾時約吓我呢
到時你唔介意咪一齊食囉,主任.
good morning Miss,主 and everybody.
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Hello 仲仲
咁就要聽話喇
晚晚一, 好過啦
主任 發表於 2010-9-26 10:24 PM
要晚 晚 晚 晚 晚 一 啦,我得,個荷包都唔得
咁又幾時約吓我呢
約會何雖要擇日~
打個電話可約實~
興致多在五六日~
一齊飲杯波羅蜜
咁就乖乖嘞
Fian. 發表於 2010-9-27 06:28 AM
今日的起心肝買左部樓梯機,頭先玩左半個鐘, 太耐無做運動,
要習慣下先得,出左一身汗,又幾舒服
我目標係每日做一個鐘,當然係每日加時啦,希望可以不久將來,有成績俾大家睇
三年後嘅生日啦
Fian. 發表於 2010-9-27 06:35 AM
Miss,今年淫淫生日無預我份咩
ok,....到時上網約...
Masterking 發表於 2010-9-27 06:44 AM
ok ok 到時可以既約多D人開心D
Good evening class and 主任