返回列表 回復 發帖
午安夢夢
Fian. 發表於 2010-9-24 04:04 PM
Miss下午好…
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2010-9-24 03:17 PM
hihi Miss 食左野未呀
Good morning Miss 主任 and everybody,
我而家係機場,準備去 New York 做嘢,.....
Masterking 發表於 2010-9-24 12:01 PM
King 哥又要飛啦 工作順利呀
Miss下午好…
夢遺大師 發表於 2010-9-24 04:16 PM
夢夢今日好唔好呢
Good evening Miss
無去街呀
主任 發表於 2010-9-23 09:48 PM
hihi 淫淫鬆D 有好多人問起你喎
hello 玉樹臨風姣鬆啲 中秋節快樂, 你去左賞月未呀?
小飛機 發表於 2010-9-23 12:25 AM
果然係姣鬆D 中秋緊係要賞月啦,你呢?賞左未呀
MISS 下午點會好
樓上裝修老能土
九點鑽地晨咁早
傳來噪音嘅噩耗
鑽足一日好能嘈
尤如萬箭插頭顱
焗住忍受冇投訴
屈喺屋企唔對路
只會令 ...
Fian. 發表於 2010-9-21 09:33 PM
咁客氣做咩呢Miss 老友唔使講野啦,擒高擒底依D野係男人做架啦
咩病毒嚟吖 個畫面係咁跳
出完個 post 就嚟料 想講多句都無呀

Good evening Miss & all bros

去追番個靚月先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
hihi Miss 食左野未呀
寇仲~ 發表於 2010-9-24 06:58 PM
四點幾自己煮米粉食
七點鐘去咗探姑姐
食咗半碗飯
跟住夜晚出咗細佬舖頭打邊爐
今日超晒標呀
好彩尋日全日淨係食咗一件火腿三文治唧
你有冇練仙呀
咁客氣做咩呢Miss 老友唔使講野啦,擒高擒底依D野係男人做架啦
寇仲~ 發表於 2010-9-24 07:07 PM
唔該晒你呀仲仲
咩病毒嚟吖 個畫面係咁跳
出完個 post 就嚟料 想講多句都無呀

Good evening Miss & all bros

去追番個靚月先 1139396 ...
主任 發表於 2010-9-24 11:03 PM
任任你有冇改卷架
作咗兩首詩俾你又冇反應
Good night class and 主任
今晚又係我收檔