返回列表 回復 發帖
Good afternoon class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
打過招呼而家又要出旺角換褲
尋日去買衫
有條褲唔啱而家出去換
goodbye class and 主任
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
打過招呼而家又要出旺角換褲
尋日去買衫
有條褲唔啱而家出去換
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-9-19 02:40 PM
係咪Miss 妳又瘦左,要換條細D呀 出面想落雨喎
美女廚房, 攪到一鑊泡
Masterking 發表於 2010-9-19 01:06 PM
hi king 哥 ,係咪有個美女係廚房到,俾你攪到一鑊泡咁解呀
依家D人做野一D責任感都無架,唔那返工,電話都無個,攪到我放日假都唔得
個日我亞媽又話放假,本想行吓街先
下午打電話來話返工,要我返去煮飯
返到去又見佢係度,又話唔使返
gonkong 發表於 2010-9-18 01:49 PM
工工G 係咪伯母想見多你幾面呀
仲仲中醫師有冇篤你背脊呀
gonkong 發表於 2010-9-17 09:48 PM
我搵左醫師俾我篤左啦
呢個綺夢好冇癮
男角係我舊情人
其他情節記唔真
只係記得一齊瞓
纏纏綿綿共鴛枕
攬攬錫錫來濕吻
一絲不掛已解禁
不過忘記有冇含
俾佢壓住 ...
Fian. 發表於 2010-9-18 04:21 PM
笑左 精品文章,魅力+100分
Night night Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-9-18 01:59 AM
hello 夢夢
Good evening miss
hello 夢夢
寇仲~ 發表於 2010-9-19 07:35 PM
Good evening 玉樹臨風姣鬆啲
Night night class and 主任
hi king 哥 ,係咪有個美女係廚房到,俾你攪到一鑊泡咁解呀
寇仲~ 發表於 2010-9-19 07:24 PM
hello, 仲仲哥  唔係有個美女係廚房到,俾我攪到一鑊泡咁解呀
係有班女仔係到煮嘢煮到一鑊泡,我哋班老爺見到都好笑,....
尋日晏覺個夢唔記得咗喇
不過尋晚個夢就講我拎咗兩隻松鼠狗狗 BB 返嚟養呀
所以呢個夢好開心架
不過唔知點解會返番去細個住嗰間公屋度住
咁就唔係幾好喇:diz ...
Fian. 發表於 2010-9-18 08:22 AM
果然係亂發嘅夢,...