返回列表 回復 發帖
多數係土著妹,鬼妹都有,....
Masterking 發表於 2010-9-13 06:28 AM
咩叫土著妹呀
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
要準備出去超級市場入貨,晏D再傾過
Masterking 發表於 2010-9-13 06:31 AM
我都要瞓覺喇
good night class and 主任
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2010-9-13 06:09 AM
Miss咁早起身開檔,真係好難同你爭喎!
Miss開檔…夢夢錫錫…
Good Morning Miss & Everyone
[quote]
我要食日本菜飲 sake
Fian. 發表於 2010-9-13 06:34 AM [/quote
冇問題....
咁好唔好食呀
尋晚係咪飲紅酒呀
Fian. 發表於 2010-9-13 06:35 AM
我啲同事話有好嘢,咁咪試吓....
唔錯幾好, 62,82,88,90全部都好好飲.....
咩叫土著妹呀
Fian. 發表於 2010-9-13 06:38 AM
即係美國出世嘅中國人,講中文好差.
或者叫ABC=america born chinese
Good Morning Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-9-13 09:32 AM
Good morning 夢遺大師
咁先證明你有利用價值吖嘛
Fian. 發表於 2010-9-13 06:37 AM
鬼咩,我哋班單身嘅,全部都係咁飛.
有樣嘢好,唔駛駛錢,全部claim工數.....
人工整袋.......
好耐冇黎呢度喇…大家好嗎?
Good afternoon class and 主任
而家出街
晏啲見
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
好耐冇黎呢度喇…大家好嗎?
tony214 發表於 2010-9-13 11:33 AM
都係咁上下啦,你呢
Good afternoon class and 主任
而家出街
晏啲見
Fian. 發表於 2010-9-13 01:02 PM
去邊度呀miss
good evening miss