返回列表 回復 發帖
我要開一個遊戲分享匿名$$
貓貓 早晨

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
貓貓早晨

猫姐  早晨 起身返工
今日要出街做野,遲DD出門
條骨都無佐lu
貓貓早晨.
由於匿名(很老和喜歡食蕉那個)視錢財如糞土所以他把TVB$丟掉給我
路人甲認為獨樂樂不如眾樂樂, 現在選擇要和大家一起分享的一部分TVB$玩一個小遊戲
很簡單, 只需要猜猜我今晚晚餐價錢最後一個數字
舉例, 今晚晚餐價錢是$12.34, 答案就是"4".
每個會員只能猜一次, 並使用以下格式回復
我猜路人甲今晚晚餐價錢最後一個數字是"x"
答案是0-9其中一個數字
截止時間為論壇時間(GMT+8)7月10日凌晨12點
猜對的朋友可以共享TVB$80,000,000!
越多人猜對分享越少TVB$

祝你們好運!
我猜路人甲今晚晚餐價錢最後一個數字是"5"
lckiong 發表於 2015-7-9 11:30 AM
我猜路人甲今晚晚餐價錢最後一個數字是"2"
lhy92725 發表於 2015-7-9 12:08 PM
我猜路人甲今晚晚餐價錢最後一個數字是"0"
mnb1123 發表於 2015-7-9 12:24 PM
我猜路人甲今晚晚餐價錢最後一個數字是"1"
hongkong6366 發表於 2015-7-9 12:29 PM
我猜路人甲今晚晚餐價錢最後一個數字是"8"
HENRY_168 發表於 2015-7-9 01:45 PM
gracechanstuart 發表於 2015-7-9 02:14 PM
free2penny 發表於 2015-7-9 02:24 PM
yxx01 發表於 2015-7-9 02:41 PM
chenwenwu 發表於 2015-7-9 05:30 PM
我猜路人甲今晚晚餐價錢最後一個數字是"9"
zzleezz 發表於 2015-7-9 06:21 PM
kingsleyyu 發表於 2015-7-9 11:06 PM
After deadline
我猜路人甲今晚晚餐價錢最後一個數字是"9"
hungyu 發表於 2015-7-10 03:11 AM
管理線39532
現在去製造答案
認真睇真啲真係又真係
我猜路人甲今晚晚餐價錢最後一個數字是"2"
條骨都無佐lu
我猜路人甲今晚晚餐價錢最後一個數字是"0"
猫姐下午好,出完街返回公司啦,打緊风哦。
我猜路人甲今晚晚餐價錢最後一個數字是"1"