返回列表 回復 發帖
其實好少比佢地入房訓......不過呢幾日方便照顧反正佢都唔多郁到咪比佢入黎
WAI鬼 發表於 2012-9-2 10:18 PM
要SEE他習慣了~
黎執番些少
呢隻特別...因為係佢第一隻貓.....
WAI鬼 發表於 2012-9-2 10:19 PM
O.第一隻通常都是這樣

多謝Ricky san 通知 帖加了錢
要SEE他習慣了~
ricky867 發表於 2012-9-2 10:27 PM
平時唔會....有個新奇士箱比佢地訓
利物浦        0-2        阿仙奴
阿仙奴 is so good today
blueocean 發表於 2012-9-2 10:19 PM
梗係2場NO入球了~~
cut fake plastic fingers
blueocean 發表於 2012-9-2 10:20 PM
唔好話係手指餅~~
大家覺唔覺,今晚都有D慢喎?
金石良 發表於 2012-9-2 10:20 PM
今晚算快了~
O.第一隻通常都是這樣
ricky867 發表於 2012-9-2 10:28 PM
我第一隻狗養左幾日就瓜左
利记真是PK呢季
lhy92725 發表於 2012-9-2 10:20 PM
利物蒲利晒蒲~
民 間 反 對 國 民 教 育 科 大 聯 盟 發 言 人 沈 偉 男 說 , 假 如 政 府 在 明 天 下 午 5 時 前 , 不 撤 回 國 民 教 育 科 , 會 採 取 下 一 步 行 動 , 包 括 罷 課 。
另 外 , 學 民 思 潮 第 四 日 在 ...
goldmonk 發表於 2012-9-2 10:30 PM
梁振英

梁振英籲反國教人士提出反對理由

特首梁振英晚上出席活動後,回應昨晚有大批市民參與反國民教育科集會時表示,知道部分港人反對政府在小學準備好的情況下推行國教科,希望他們提出反對理由。梁重申政府無意圖借國教科洗腦,亦無推出教材,教材是由學校自行製作,推出參考教材亦只供學校參考。開展國教科委員會亦會審視參考教材後,才將之公開。

梁振英希望對國教科有意見人士,參與開展國教科委員會並提供意見。梁希望反對者以事論事,明確指出國教科指引出現甚麼問題。政府亦已為課程設3年開展期,讓學校掌握推行經驗。正如過去任何課程指引一樣,政府都願意與各界有商有量,不會硬推。
no no no...hair is very important to men
blueocean 發表於 2012-9-2 10:21 PM
你都輸無可輸了唔爭在~~