返回列表 回復 發帖
第一次初賽贏咗隻有 Chivas logo 嘅手指
因為呢個比賽係芝華士 promotion 搞架
復賽贏咗支芝華士
決賽我都未決定唱咩歌
其 ...
Fian. 發表於 2010-9-3 02:02 AM
咁你唱開邊個嘅歌多d呀? ^^
咁你又鍾意咩 cup 呀
Fian. 發表於 2010-9-3 02:33 AM
A - C 就最好 , 太大唔喜歡 ,太平就唔夠養眼咁囉~~呵呵呵呵
不過我會繼續 keep 住做運動同游水
因為游水啲身形真係好靚架
Fian. 發表於 2010-9-3 09:36 PM
miss 身型靚引死人就好多人都知架啦~~~呵
Good morning everybody~~~
Good morning Miss 主任 and calbee33
hihi king 哥,最近好嗎
寇仲~ 發表於 2010-9-7 05:59 PM
ok la,....條腰都好返哂,....
多謝關心,....
係成日飛嚟飛去,麻煩D,...
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good morning Miss & Everyone
Good afternoon class and 主任
咁仲去唔去遊水呀,遊都唔好咁博好喎
寇仲~ 發表於 2010-9-7 06:03 PM
而家要暫停游水呀
thanks Miss
小飛機 發表於 2010-9-7 11:37 PM
好開心
hello 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-9-7 11:40 PM
收檔都有錫錫
我都好掛住大家,....早排去咗singapore做嘢
所以都無乜上嚟同妳傾"計"....
sorry
Masterking 發表於 2010-9-8 12:09 PM
新加坡我未去過呀
人哋話好悶嗰喎
不過我就好有興趣食佢哋啲嘢
尤其係辣嘢
係咪日日都好熱呀
miss 開檔有得錫
小飛機 發表於 2010-9-8 08:57 PM
冧冧
hello king king 我而家都好少上嚟
小飛機 發表於 2010-9-8 08:59 PM