返回列表 回復 發帖
Good night class and 主任
今晚又係我收檔呀
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good morning class and 主任
今朝我開檔

Good Morniong Miss & Everyone
今朝我開檔
Fian. 發表於 2010-8-30 08:10 AM
Miss開檔…夢夢錫錫
今日過澳門 Karaoke 復賽
聽日返
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-8-28 07:44 AM
fian加油
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
尋晚同上次初賽一樣
以最高分出線
順利入咗決賽
Fian. 發表於 2010-8-30 01:37 AM
都知入硬架啦Miss
Good Morniong Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-8-30 11:32 AM
hihi 夢夢
咁做咗印度版仲仲(食咗)幾耐呀
gonkong 發表於 2010-8-28 10:17 AM
食左一餐之嘛 食多二餐都唔制呀
希望佢地經過今次真係的起心肝做好d啦.....唔係呢個國家好快玩完...
calbee33 發表於 2010-8-29 09:19 AM
  我覺得佢地唔會囉,上樑不正下樑歪,淨係睇上面既人既處事手法,已知係無得救!
多謝先
但未到正日
gonkong 發表於 2010-8-28 10:18 AM
咁祝你正日玩得開心D 有咩節目未呀,使唔使搵個胸姐賀賀佢呢
今朝我開檔
Fian. 發表於 2010-8-30 08:10 AM
幾時決賽呀Miss 加油呀
good evening miss
Good evening Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-8-30 07:26 PM
good evening 玉樹臨風姣鬆啲