返回列表 回復 發帖
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊

呢個仆佳門多薩
挾持人質來恐嚇
冷血殘暴好賤格
揸支步鎗亂咁 "辣"
濫害無辜去鎗殺
十一小時受驚嚇
過程驚心又動魄
旅行竟然遇不測
"特蠢" 部隊正垃圾
落後裝備好鬼 "YUP"
笨拙救人嘅方法
港人性命來糟蹋
總統狡辯嘅回答
聽到都想將佢插
今日簽咗弔唁冊
默哀肅然地起立
悼念遇難嘅港客
一番心意去表白
邊寫邊把眼淚擦
安靜樂土願到達
好鬼眼瞓呀
good night class and 主任
今晚應該又係我收檔啦
Good afternoon class and 主任
我都想去表達下心意
寇仲~ 發表於 2010-8-26 06:31 PM
有冇喺 Facebook 群組留言呀
食左個番茄清湯,瑪沙拉印度茄子,
黃姜飯,薄餅,咖里什菜,咖里角,味道ok既,
講真食素都係就佢,我自己唔會特登去食,因為無肉食我會唔夠飽。 ...
寇仲~ 發表於 2010-8-26 06:40 PM
食素一餐半餐就得
連續食兩日都幾辛苦呀
講真食素都係就佢,我自己唔會特登去食,因為無肉食我會唔夠飽。 ...
我以前有個男朋友同佢拍咗拖十年
一餐齋都未食過
嗰陣完全未入過齋舖
就算而家去齋舖食嘢我唔識叫餸架
祝你生日快樂呀工工G!!
寇仲~ 發表於 2010-8-26 06:42 PM
仲未到
咪康泰果單野囉,睇到眼火爆,又心痛又傷心。
寇仲~ 發表於 2010-8-26 06:46 PM
仲好能嬲添呀
瞓晏覺
無肉不歡。。
哈哈,你呢個食肉獸。。:P
Night night class and 主任
Good night class and 主任
今日開檔同收檔都係我
Good morning class and 主任