返回列表 回復 發帖
而家出發去游水
goodbye class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
而家出發去游水
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-8-24 09:26 AM
落到樓下見到落雨冇去到走返上嚟
唔係驚落雨
係驚閃電
晏啲睇吓天氣點先
如果停咗雨再去過
而家喺屋企做吓運動先
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
做完運動好攰
瞓陣先
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good afternoon class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
而家出發去游水
goodbye class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good afternoon 仲仲
點呀呢兩日同馬交去咗邊度行街街呀
開心嗎
Fian. 發表於 2010-8-23 05:33 PM
同佢去左旺角尖咀買野,買左對鞋,同d衫呀咁,
然後過海食印度素菜,都ok開心啦。
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
去瀝源邨個游泳池咋嘛
搭巴士都係幾個站
十五分鐘就到嘞好方便呀
話時話中學畢咗業之後都未去過公眾游泳池
因為後尾又戒咗游水
同埋後期有兩度住嗰度都有會所 ...
Fian. 發表於 2010-8-23 05:42 PM
依家d太陽咁勁,真係出一出街都曬黑呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
而家出發去游水
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-8-24 04:06 PM
出面落雨喎Miss
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss and all
今日唔想出公仔,睇完件事心情真係好沉重
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss and all
今日唔想出公仔,睇完件事心情真係好沉重
寇仲~ 發表於 2010-8-24 06:41 PM
Good evening 仲仲
因咩事令到你唔想出吖..............
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good evening Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good evening class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
同佢去左旺角尖咀買野,買左對鞋,同d衫呀咁,
然後過海食印度素菜,都ok開心啦。
寇仲~ 發表於 2010-8-24 06:36 PM
印度素菜未食過喎
食啲咩架
好唔好食架
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
依家d太陽咁勁,真係出一出街都曬黑呀
寇仲~ 發表於 2010-8-24 06:38 PM
我已經曬黑咗啦
不過今日雨天好好多
唔曬
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
出面落雨喎Miss
寇仲~ 發表於 2010-8-24 06:40 PM
落雨好過曬
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
返回列表