返回列表 回復 發帖
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good morning everybody~~~

Miss 咁早起左身嘅????
calbee33 發表於 2010-8-23 09:34 AM
hihi 3仔
而家出發去游水
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-8-23 10:02 AM
Miss 去海灘定泳池呀,今日都幾曬下波
Good afternoon class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
好犀利喎!!!!!!!!

不過唔好太瘦呀~
calbee33 發表於 2010-8-23 09:30 AM
今朝因為晏咗去唔夠時間
所以游到爆場都係游咗 41 個直池
游咗一個鐘頭十五分鐘
游完水返嚟磅 93 磅
因為尋日下晝嗰餐白烚菜到而家都未食過嘢
今朝都係空肚游水
練仙真係最快嘅減肥方法呀
好開心呀
爭一磅就達標喇
而家條腰仔同埋腰嗰啲坑紋已經走番出嚟喇
  就算達咗標游水同運動都會繼續
減還減,要小心身體呀~
calbee33 發表於 2010-8-23 09:32 AM
之前我台灣返嚟已經肥咗
旅行日食夜食就梗係肥啦
之後又有個幾兩個禮拜唔檢點係咁食
卒之肥到 103 磅
點都要的起心肝減肥架啦
Good morning everybody~~~

Miss 咁早起左身嘅????
calbee33 發表於 2010-8-23 09:34 AM
因為今朝去游早水吖嘛
如無意外聽日繼續
Good afternoon Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-8-23 04:35 PM
Good afternoon 仲仲
點呀呢兩日同馬交去咗邊度行街街呀
開心嗎
Good afternoon Miss and Everyone
Miss 去海灘定泳池呀,今日都幾曬下波
寇仲~ 發表於 2010-8-23 04:37 PM
去瀝源邨個游泳池咋嘛
搭巴士都係幾個站
十五分鐘就到嘞好方便呀
話時話中學畢咗業之後都未去過公眾游泳池
因為後尾又戒咗游水
同埋後期有兩度住嗰度都有會所
有泳池
樓下就係嘞
方便到死
今朝都曬曬哋呀
雖然唔係 "怎" 住曬
係一 "浸浸" 咁曬
不過都曬黑咗呀  
Good afternoon Miss and Everyone
夢遺大師 發表於 2010-8-23 05:34 PM
Good afternoon 夢夢
今日忙嗎
Good night class and 主任
今晚應該又係我收檔啦
Good morning class and 主任
今朝我開檔