返回列表 回復 發帖
掌門 早晨

多謝掌門 遊戲獎金
中秋遊戲活動1- 發帖回饋

以下為自遊戲開始至結束有進入本派回帖既朋友及所得奬金:

2017 中秋活動1 [發帖回饋]記錄    (奬金計法請至1樓參閱詳情)    參與者  自武當創派至今總回帖數  每帖奬金  總奬金     ...
pknoface 發表於 2017-10-7 11:31 PM
多謝KEN的所有的獎勵

KEN 不好意思 我剛起身才見到你的短信 ﹗
改天有這問題可以PM我給你的超版 或 找高版幫忙
這區已經設定有些道具不能使用 之前可以自己使用道具封鎖24小時
現在不能了 所以難免也有些麻煩(這對我活動來說拉)
佢系手痕呢,現在唔容易搵到高版之類的人架,個個都潛水
條骨都無佐lu
掌門 晚上好
型 英 帥 靚 正
小心佢地發你爛渣
lhy92725 發表於 2017-10-7 11:33 PM
發爛渣都冇法架啦, 我要派奬重要啲吖嘛.
早晨各位
底衫五粒鈕 發表於 2017-10-8 03:19 AM
婆婆早晨.
掌門 早晨

多謝掌門 遊戲獎金
free2penny 發表於 2017-10-8 06:54 AM
天后早晨. 唔使客氣.
多謝KEN的所有的獎勵 ?1292867610

BeiDouChef 發表於 2017-10-8 07:24 AM
大廚兄早晨. 唔使客氣.
KEN 不好意思 我剛起身才見到你的短信 ﹗?1292794622
改天有這問題可以PM我給你的超版 或 找高版幫忙 http://emoticoner.com/files/emoticons ...
BeiDouChef 發表於 2017-10-8 07:45 AM
多謝大廚兄. 我已經記住咗dororo和zhouyu既聯繫咯. 好在有佢地幫手先至可以順利派奬. 今日朝日個網又好慢, 搞咗我成4-5粒鐘先派完4個活動.
這區已經設定有些道具不能使用 之前可以自己使用道具封鎖24小時
現在不能了 所以難免也有些麻煩(這對我活動來說拉)?1292794372 ...
BeiDouChef 發表於 2017-10-8 07:54 AM
我就見你以前好似用過, 我又想試下咯. 點知衰咗.
佢系手痕呢,現在唔容易搵到高版之類的人架,個個都潛水
lhy92725 發表於 2017-10-8 09:25 AM
貓貓早晨. 我就係因為系手痕. 唉.
掌門 晚上好
chan200308 發表於 2017-10-8 11:09 AM
陳sir早晨.
因為要趕住出門賞月, 所以未得閑去同各位一一打招呼, 明天再上黎吹過.