返回列表 回復 發帖
咁又是。。。我比你老,应该是我先。。
wk.hoo 發表於 2010-2-24 11:31 PM
话悟埋架
个天有编排
都悟到你拣
條骨都無佐lu
不怕。。我几忙都会进来闪下。。。。
就是刚好被我看到,觉得很可爱,就买了。。。海妹妹的也是pooh
ForeverEver 發表於 2010-2-24 11:30 PM
永远是颗尽责的星星。。。

全部pooh的东西那么刚好全部给你看到。。。厉害。。。
新年有没有去哪里啊??
ForeverEver 發表於 2010-2-24 11:28 PM
有啊。。同周公一起过年三十晚到。。。年初三。。年初四同朋友去睇戏。

连睇两场。。初五又是睇戏。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
真爱,点解咁清楚???
ForeverEver 發表於 2010-2-24 11:31 PM
就是她放的谣言。。
没D咁的事。。。。
wk.hoo 發表於 2010-2-24 11:30 PM
不好喊啊。。。人地以为我虾你啊。。。
话悟埋架
个天有编排
都悟到你拣
lhy92725 發表於 2010-2-24 11:33 PM
骨骨猫今日讲的嘢好深奥喎。。
不好喊啊。。。人地以为我虾你啊。。。
蓝云 發表於 2010-2-24 11:36 PM
咁我真是没唔想睇到你喎。。
永远是颗尽责的星星。。。

全部pooh的东西那么刚好全部给你看到。。。厉害。。。
蓝云 發表於 2010-2-24 11:33 PM
云云也要做尽责的云云啊。。。。。。。
我跟pooh有缘咯
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
有啊。。同周公一起过年三十晚到。。。年初三。。年初四同朋友去睇戏。

连睇两场。。初五又是睇戏。。
wk.hoo 發表於 2010-2-24 11:33 PM
咁多戏睇啊?? 睇左咩戏啊???
就是她放的谣言。。
wk.hoo 發表於 2010-2-24 11:35 PM
还是你们的关系非别寻常啊???
就是她放的谣言。。
wk.hoo 發表於 2010-2-24 11:35 PM
系米真是谣言啊
條骨都無佐lu
ForeverEver 發表於 2010-2-24 11:40 PM
没关系啦。。连永远都咁讲。。。我真是要。。要。。闪了。。
ForeverEver 發表於 2010-2-24 11:40 PM
相信有D关系啦
條骨都無佐lu
咁多戏睇啊?? 睇左咩戏啊???
人狼。大兵小将同。。死咯。。忘记了套英文戏咩名了。。
咁我真是没唔想睇到你喎。。
wk.hoo 發表於 2010-2-24 11:38 PM
那么久不见。。跟你开开玩笑。。。。