返回列表 回復 發帖
Good morning everybody~~
Good afternoon class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good morning everybody~~
calbee33 發表於 2010-8-17 09:45 AM
三仔今朝你開檔
Night night class and 主任
good evening miss
good evening miss
小飛機 發表於 2010-8-18 12:09 AM
Hello 機機
又咁夜嘅
Miss 開檔 1096764
Good afternoon Miss & all bros
主任 發表於 2010-8-14 01:46 PM
好開心
夢夢窌沙膽了, miss 約都甩底, 睇見d 菜單我都流口水
小飛機 發表於 2010-8-14 07:44 PM
夢夢唔係玩甩底
只係 MISS 面子細
本來親自煮飯仔
有蝦有菜又有雞
蒸魚煲湯煮重米
五餸一湯足成圍
色香味全都有齊
賣相吸引確美麗
約埋姨姨同條仔
請佢食飯話唔嚟
順其自然冇所謂
冇佢一樣照開胃
Good night class and 主任
今日我收檔
夢夢唔係玩甩底
只係 MISS 面子細
本來親自煮飯仔
有蝦有菜又有雞
蒸魚煲湯煮重米
五餸一湯足成圍
色香味全都有齊
賣相吸引確美麗
約埋姨姨 ...
Fian. 發表於 2010-8-18 05:17 AM
嘥料啦~~~~呵
Good morning everybody~~~~
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Hello 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-8-16 07:52 PM
俊朗不凡姣鬆D 仲係咁忙呀
Good night class and 主任
今日我收檔
Fian. 發表於 2010-8-18 05:47 AM
Miss收檔都要錫錫
Good morning everybody~~~~
calbee33 發表於 2010-8-18 10:08 AM
3 仔好