返回列表 回復 發帖
原來你時常去泰國係有原因既

俾你睇下後面好啦

自己睇啦
http://hk.apple.nextmedi ...
lckiong 發表於 2015-8-25 03:59 PM
即系話個裸體問題係男人
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
原來你時常去泰國係有原因既

俾你睇下後面好啦https://dl.dropboxusercontent.com/u/73465409/20150824_66511af281f470bcc59eQvkTSvF7sutA%20%281%29.jpg

自己睇啦
http://hk.apple.nextmedi ...
lckiong 發表於 2015-8-25 03:59 PM

即系話個裸體問題係男人
tvbkk123 發表於 25/8/2015 05:24 PM
你想俾禁止訪問呀
認真睇真啲真係又真係
係配對鏈接起來,唔係傳輸,要配對一齊咗先可以開始傳輸
lckiong 發表於 2015-8-25 05:09 PM

擺系手袋吾會配對到吧?
原來之前我一直開住
今日見到你同檸姐講我先關佐
lhy92725 發表於 25/8/2015 05:13 PM
有效距離係2~10cm
認真睇真啲真係又真係
簽名被屏蔽
偷...都要聰明啲啦~
認真睇真啲真係又真係
你想俾禁止訪問呀
lckiong 發表於 2015-8-25 05:36 PM
我都唔知點解架,你嘅帖睇唔到,引用就彈出黎
香港一樣有
叫做消費者委員會

不過宜家香港人好多都痴痴地線

好簡單,不滿大陸就走去霸住香港啲馬路2個幾月
又唔夠膽返去大陸嘈
perfectman 發表於 2015-8-25 05:46 PM
依個就係人類奇怪嘅心態,明明可以由合法途徑解決,偏偏要做野蠻或白癡嘅行為
簽名被屏蔽
有效距離係2~10cm
lckiong 發表於 2015-8-25 05:42 PM

NFC技術本身係唔需要咩特別配對嘅,係啲廠商以安全為理由先加上配對。
香港八達通卡
大陸深圳通卡
台灣悠遊卡
全部都係行NFC,你用嗰陣有無曾經配對過?

如果你部手機有NFC,拍一拍卡就睇到結餘,增值,消費亦無需要特別配對,重有NFC係無10cm咁遠架,1cm已經係極限
perfectman 發表於 25/8/2015 06:18 PM
你誤解咗乜係NFC

NFC係用微電波近距離互相傳送資料,至於啲資料用嚟做乜就係依賴兩架鏈接既儀器嚟決定
列如八達通,當你張卡嘟部機時將卡內資料傳送去部機,部機就即刻連線去八達通主機/機內的內存資料庫,核對咗資料後就知你張卡有幾$$$.

不過有啲終端機只係記錄你卡資料同交易條目(將扣咗數既結餘錄返落你卡度,咁就點解你張卡o係巴士上嘟咗,巴士終端機未連返八達通復新資料,你再去7仔嘟卡買嘢個結餘係扣咗巴士費),過一段時間就將個資料鏈接八達通總機復新。

個有效距離係可以係部讀卡機讀調教,我屋企入car park 係用proxy card 只要將張卡協o係大鏡邊近A柱底,一行近個讀卡器大約兩尺就可以讀到。

認真睇真啲真係又真係
越知得多越唔明
關佐佢無事咯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
下次有機會搵部機試下先
條骨都無佐lu
KK 早晨!!!
到底誰知道誰不知道?
lckiong 發表於 2015-8-25 04:56 PM
a
點算好

lckiong 發表於 2015-8-25 05:10 PM
看少點色情電影