返回列表 回復 發帖
見到啦,其實呢個系做咩嘅我一直都吾明
條骨都無佐lu
kk下午好!
認真睇真啲真係又真係
上廁所的時間:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
認真睇真啲真係又真係
又睇吾明啦,麻煩解釋下啦
條骨都無佐lu
一女子於 HP 維修中心裸體抗議 !
當維修產品遇上不滿意的結果時,部分用家會忍氣吞聲,亦有不少用家選擇與對方力爭到底。不過萬一結果仍然不合理時,或許只能透過特殊方法表達不滿了。今早香港便有一個女子以特別的 ...
perfectman 發表於 2015-8-25 07:52 AM
精神病
我到底應該入邊間
lckiong 發表於 2015-8-25 09:43 AM
共用
有看沒有懂。。。
SweetLemon 發表於 2015-8-25 11:14 AM
how about this?
又睇吾明啦,麻煩解釋下啦
lhy92725 發表於 2015-8-25 02:57 PM
第一張圖片駕駛避免不平坦的道路

第二張圖片小強爆石時間
禁止帶手機入廁所
條骨都無佐lu
kgaBrp0-Qfghow about this?
Pedestrian_A 發表於 2015-8-25 03:07 PM
我咩都睇吾到
條骨都無佐lu
當維修產品遇上不滿意的結果時,部分用家會忍氣吞聲,亦有不少用家選擇與對方力爭到底。不過萬一結果仍然不合理時,或許只能透過特殊方法表達不滿了。今早香港便有一個女子以特別的 ...
perfectman 發表於 2015-8-25 07:52 AM
我要原图其实d人好奇怪,大馬咁差,都有個消費部俾消費者投訴啦,難道香港冇大馬嘅消費部有人投訴真係會做嘢架。莫非香港嘅唔會
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK兄 下午好

我要原图其实d人好奇怪,大馬咁差,都有個消費部俾消費者投訴啦,難道香港冇大馬嘅消費部有人投訴真係會做嘢架。莫非香港嘅唔會
tvbkk123 發表於 25/8/2015 03:20 PM
我怕你睇咗會
認真睇真啲真係又真係
我怕你睇咗會

lckiong 發表於 2015-8-25 03:41 PM
冇所謂啦好奇心嗻,睇下冇壞
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林