返回列表 回復 發帖
miss 開檔有得錫1071406
小飛機 發表於 2010-7-25 09:50 AM
開心
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good afternoon Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-7-25 04:58 PM
Good evening 仲仲

Miss 今日開檔我都錫錫先
寇仲~ 發表於 2010-7-25 05:00 PM
好開心
good evening miss
越嚟越夜喎機機
去邊度嚟呀
Fian. 發表於 2010-7-25 06:03 PM
最夜試過12點先走....
俊朗不凡姣鬆D 今日有咩好節目呀
寇仲~ 發表於 2010-7-25 04:59 PM
今日突然尻痕痕...去左飲檸茶
早晨呀~咁多位~~^^

機機有咩好介紹呀?
Hello 3 仔
你可以話 " 馬會唔安全 " 咪走得囉
主任 發表於 2010-7-23 01:41 PM
hello 淫淫

最衰係門口出面塞渠水浸呢......想用呢個籍口都唔掂.....呵
仲有邊幾個呀
係咪五球呀
Fian. 發表於 2010-7-23 05:11 PM
中~~ 5球0個4個~
每人賠幾多呀
Fian. 發表於 2010-7-23 05:12 PM
4個人....每人1/4囉...

eg. 如果買韋拿 $10 , 買0個陣係4倍 , 1/4即係 $2.5 x 4 = $10
      如果買梅拿 $10 , 買0個陣係12倍 , 1/4即係 $2.5 x 12 = $30
    但如果買韋拿 $10 , 買0個陣係 1.2倍 , 1/4即係 $2.5 x 1.2 = $3 !!!!!!!!!! 咁就恭喜囉~~買$10收返$3 , 本都蝕埋~~呵呵呵呵呵
仲有啲搞到我如果再去旅行都唔想跟團添
姨姨摟我八月去泰國
不過就跟永安
我都冇腳唔去 lu
費事睇住佢同佢條仔 "咿泣" 呀  ...
Fian. 發表於 2010-7-23 05:17 PM
唏~~咁你咪又約個型男做你個伴囉~去玩又唔係做人世嘛~
你肯嘅話大把人去你屋企樓下排隊喇~~呵呵呵呵
好心就貼張 Memo 喺個窗口度啦
Fian. 發表於 2010-7-23 05:18 PM
miss 有所不知~~大部份嘅投注人士都係盲嘅....10個都冇2個會睇通告,就算睇左都仲係要問下你先至得安落嘅......
又唔係贏梗嘅, 緊係唔安全啦
主任 發表於 2010-7-23 08:07 PM
仲係冇膠袋攞架添~~
Hello, 大家好!

Good Afternoon Miss & Everyone