返回列表 回復 發帖
Good evening Miss
Good evening everybody
乜解工工G你咁知我心意嘅? 我今日傍晚飛完髮臨離開salon前, 都係咁同自己講喎, coz salon門口洗衣街至亞皆老街一帶都浸到亞媽都唔認得, 個個都勁狼狽, 我有擔遮都搞到過馬路時啲水濺到個身都濕哂...衫又濕裙又濕... ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-22 11:50 PM
Gonkong 住屯門架
Fian. 發表於 2010-7-23 05:07 PM
我住邊
miss 講咗喇
唔好問詳細
唔係有人會懷疑我欠你錢
同你會嚟追數同寫大字
仲有個零月啫
Fian. 發表於 2010-7-23 05:05 PM
我係公司無嘢做淨坐都叫救命喇
何況個零月 :016:
飄飄識唔識游水架
Fian. 發表於 2010-7-23 05:06 PM
真的嗎
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good morning miss
Fian. 發表於 2010-7-25 07:11 AM
miss 開檔有得錫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
good morning everybody
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
good morning everybody
小飛機 發表於 2010-7-25 09:51 AM
俊朗不凡姣鬆D 今日有咩好節目呀
Fian. 發表於 2010-7-25 07:11 AM
Miss 今日開檔我都錫錫先
gonkong 發表於 2010-7-24 06:47 PM
工工G
Good evening miss  2600 ~~~~
小飛機 發表於 2010-7-24 12:22 AM
越嚟越夜喎機機
去邊度嚟呀
gonkong 發表於 2010-7-24 06:47 PM
話時話呢排你好似得閒咗好多咁喎