返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-10-4 06:40 AM 發表
我睡咯!明早要做工88咯!早安!
你又睡觉....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 chfong2 於 2008-10-4 12:40 AM 發表
因为你是Edison所以人家会误会的
又黎edison
leave me aloooooooooooooooooooooooooooooooone
原帖由 chfong2 於 2008-10-4 06:41 AM 發表
习惯就好
..........................转工
原帖由 h2o 於 2008-10-4 06:42 AM 發表

我中意夜晚落雨...臨訓前...好好訓..
晚上我有开冷气
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 06:42 AM 發表

edison....
你地講真嫁, 唔係掛! Edison?
原帖由 qqbubu 於 2008-10-4 12:40 AM 發表
我睡咯!明早要做工88咯!早安!
still work at saturday...
good "morning" la...
原帖由 chfong2 於 2008-10-4 06:42 AM 發表
讲的甘好,收了阿水钱啊
他份人好好架... 不像你花心
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 12:41 AM 發表

我信水弟不是甘既人...蓝云更加相信你..
多謝你咁信我..
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 06:43 AM 發表

晚上我有开冷气
哈哈, Micksey 我度夜晚開始要開溫氣啦!相反呀! 哈!
原帖由 manyiu 於 2008-10-4 06:43 AM 發表

你地講真嫁, 唔係掛! Edison?
是风少乱UP24架...
原帖由 qqbubu 於 2008-10-4 12:41 AM 發表

谁正哦!啊。。。。。。。。。
你諗左去邊啊
我話落雨係張床度訓住好正j嘛...