返回列表 回復 發帖
Ken yo man
https://pbs.tw ...
BeiDouChef 發表於 2017-9-14 11:05 PM
大廚兄晚上好.
23號先可以揀月餅啊?
我22號落澳門睇下仲有無月餅賣先
lhy92725 發表於 2017-9-17 09:11 PM
月餅要等到10/4中秋節當日先可以揀啊.
各位朋友早午晚好.
我都考慮過玩踩金樓, 但擔心冇時間去計算.
pknoface 發表於 2017-9-17 08:56 PM
踩金樓要多人先好玩
條骨都無佐lu
月餅要等到10/4中秋節當日先可以揀啊.
pknoface 發表於 2017-9-17 09:13 PM
甘樣啊,我肯定又睇到D睇唔到D了
條骨都無佐lu
手機係進步了, 但論壇個手耭版卻係唔多掂, 第一係摱到抽筋, 其次係從第一頁跳到最後一頁要不停scroll, 撥到手軟都未到最後嗰頁. 好煩. 想上黎都唔方便. 所以索性唔用. 我唔明位設計大師點解唔設個選項可以直接跳到 ...
pknoface 發表於 2017-9-17 09:07 PM
那個根本多餘的 才使用第一天我就覺得不習慣了 找帖也有不方便
雖然舊版廣告多 但至少有銀行和信箱還能用 搞到我要帶平板去上班
手機上怎麼換網址也是一樣是手機版面了  平板至少還能上到舊版面
大廚兄晚上好.
pknoface 發表於 2017-9-17 09:12 PM
Ken yo man

踩金樓要多人先好玩
lhy92725 發表於 2017-9-17 09:13 PM
現在要玩應該很難 我午餐時間上來無人
老細打算買新蘋果啊
條骨都無佐lu
甘樣啊,我肯定又睇到D睇唔到D了
lhy92725 發表於 2017-9-17 09:14 PM
點解會咁呢? 又被屏蔽咗?
那個根本多餘的 才使用第一天我就覺得不習慣了 找帖也有不方便
雖然舊版廣告多 但至少有銀行和信箱還能用 搞到我要帶平板去上班
手機上怎麼換網址也是一樣是手機版面了  平板至少還能上到舊版面 ...
BeiDouChef 發表於 2017-9-17 10:15 PM
我以前用手機上好快下. 而且都還算方便. 而家上第一頁都要好長時間. 所以我都唔再用手機上咯.
Ken yo man

BeiDouChef 發表於 2017-9-17 10:17 PM
我對個 X興趣唔大, 對我黎講太貴咗啲. 我訂咗個8, 一般版.
暫時不會換電話
等我的合約滿期再考慮簽新配套拿新電話
老細打算買新蘋果啊
lhy92725 發表於 2017-9-17 10:18 PM
一部手機 可以幾年蘋果了
暫時不會換電話
等我的合約滿期再考慮簽新配套拿新電話
BeiDouChef 發表於 2017-9-17 10:43 PM
我既合約已經满咗超過大半年咯. 今年年初時想換galaxy 8, 但佢地唔出flat既普通版, 全部係edge版. 我唔中意edge既所以冇換到.