返回列表 回復 發帖
比钱!!!走人
大家有冇掛住我呀
Fian. 發表於 2010-7-19 01:09 PM
hi miss

miss u too much
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good afternoon class and 主任
完全瞓唔著...唔知點死好...實行開機返嚟開檔

頭先七點未夠...唔知邊個柒頭打嚟響幾吓收線...好彩我唔係俾佢搞到瞓唔著嘈醒瞓唔返啫...如果唔係睇吓我小唔小柒佢...六點幾打俾人...

悶到拎住個remote睇電視係咁轉 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-2 07:19 AM
我喺台灣都有俾蚊針呀
今日我開檔
完全瞓唔著...唔知點死好...實行開機返嚟開檔

頭先七點未夠...唔知邊個柒頭打嚟響幾吓收線...好彩我唔係俾佢搞到瞓唔著嘈醒瞓唔返啫...如果唔係睇吓我小唔小柒佢...六點幾打俾人...

悶到拎住個remote睇電視係咁轉 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-2 07:19 AM
開檔有錫錫
暫時都係贏緊~^^
我都係小注怡情之嘛~~呵
calbee33 發表於 2010-7-2 09:10 AM
世界盃埋單有冇斬獲呀
我就輸咗三萬蚊度啦
反為希古恩仲入左4粒添.....
calbee33 發表於 2010-7-2 09:11 AM
咁而家神射手係咪大衛韋拿
佢有冇睇開同賭開架???
calbee33 發表於 2010-7-2 09:12 AM
佢有時會跟我買少少
不過佢就唔睇波嘅
中!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
calbee33 發表於 2010-7-2 09:13 AM
中埋都唔夠填輸嗰啲
家陣啲思樂冰唔知係咪改良咗呢, 感覺啜落去, 口感幼滑好多, 連枝啜筒都轉咗, 以前嗰啲思樂冰擺一陣面嗰浸已經會變白同硬同淡, 而家又唔會喎
*柳飄飄* 發表於 2010-7-3 06:08 PM
我不嬲都冇飲呢啲
所以唔知
旺角有個81歲小巴司機排隊等客熱到暈, 之後仲死咗真係慘, 不過我就好佩服佢咁犀利, 原來有咁大年紀嘅司機, 81歲喎

講真, 大熱天時日日三十幾度, 遲啲仲熱啲唔知點算, 要實行停車熄匙, 要啲司機同乘客坐響啲熱狗度, ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-4 05:06 AM
今朝我瞓到差唔多 8:00am 都熱醒咗
卒之呢個夏天第一次開冷氣瞓覺
一覺瞓到成三點鐘
又試load唔到post, 收檔
*柳飄飄* 發表於 2010-7-4 05:09 AM
收檔都有錫錫
Good morning Miss
gonkong 發表於 2010-7-4 11:47 AM
開檔有錫錫