返回列表 回復 發帖
Hello~ Miss同各位朋友
38824# Fian.

Miss你好~好耐冇見啦
去左邊度旅行呀??
大家有冇掛住我呀
Fian. 發表於 2010-7-19 01:09 PM
嘩!Miss回來了…
當然掛啦!簡單牽腸掛肚,茶飯不思啊…
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
大家有冇掛住我呀
緊係有掛住妳啦Miss啦 玩得開心嗎 D劇集有排追呀
世界盃完左,馬季又完結......0個種失落咁仍然存在.....搞到日日都傻下傻下咁....
calbee33 發表於 2010-7-17 11:22 AM
hi 3仔,咁快D搵野查手,又或者俾D野人查住,定定神先啦
Hello 仲仲姣鬆啲 :onion01
見面先後講啦....打貓 FEEL 嗰隻啦
主任 發表於 2010-7-17 08:05 PM
好呀淫淫鬆D 幾時得閒飲茶姐
打貓我日日都打喎
咁即係去咗邊唧
主任 發表於 2010-7-17 08:08 PM
係屋企訓死左
大家咁話....而家到星期日我就要搵日搞,悶死人
四眼走粒仔 發表於 2010-7-18 10:14 AM
有野搞都會悶死人咩
你似表演雜技多啲喎
gonkong 發表於 2010-7-18 09:22 PM
好耐無講~精品文章 魅力加100
Hello~ Miss同各位朋友
lain 發表於 2010-7-19 02:49 PM
hello lain
嘩!Miss回來了…
當然掛啦!簡單牽腸掛肚,茶飯不思啊…
夢遺大師 發表於 2010-7-19 03:16 PM
咁係咪瘦左呀夢夢
good evening Miss
大家有冇掛住我呀
好掛住你呀 MISS
Good evening Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-7-19 07:11 PM
Hello 玉樹臨風姣鬆啲