返回列表 回復 發帖
唔知miss幾時響台灣返嚟呢? 當日佢話去九日...好miss miss呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
點解咁似講我既飄飄
寇仲~ 發表於 14-7-2010 20:10
唔係呀化...你又好似我咁? 我諗就算係, 都只因你太忙冇假放, 疲勞過度先會咁啫, 有假放返就好快會冇事嘅, 但我呢啲係有冇工返都係咁, 有時仲係冇嘢做仲衰過要返工嗰吓慘
咦...唔知仲仲忙到嘔之後...有冇清減咗呢

琴朝六點幾都未瞓到, 腰痛到pk, 碌來碌去煎魚咁, 今日叫做冇咁痛喇, 夜晚返嚟又到返腳痛同左手食指痛, 條頸又lak lak聲, 而家條腰又開始作怪喇, 好乞人憎, 成日

到人哋想瞓先嚟痛到么心么肺嘅, 啲手又成日唔知俾嘢咬還是有濕疹, 都唔知幾時至可以周身可以有忽好肉, 而家好似爛手咁呀陰功, 花鬼哂, 咁落去真係驚連鬼都唔
要我, 災區仲慢慢延伸至塊面同額頭tim, 救命呀  
唔係呀化...差不多隔咗成晚都冇人...
呢個post算係開檔定點好呢...如果有人響樹就報個到啦
隔一陣又收檔喇
而家外面落緊狗屎呀, 仲掛起一號風球tim
GOOD EVENING MISS
機機做咩事要上大陸呀? 公幹? 有冇手信o架?
我要盲公餅
*柳飄飄* 發表於 2010-7-15 04:15 AM
Good evening 飄飄.... 上去大陸工作呀....
咦...機機幾時又升咗級o架...升得咁密嘅...早排先升完冇耐咋噃...教吓我吖到底點樣可以升得咁快o架...我真係好想知呀
*柳飄飄* 發表於 2010-7-15 04:13 AM
係呀, 用tvb$換架
收咗檔先, n個鐘頭後再返嚟睇檔同做功課
呢排成日開檔收檔, miss返嚟實錫哂我啫
開檔收檔都有得錫...yeah
童鞋们我嚟啦~
欢迎光临《广东吹水专区》
仲係咁忙咩姣鬆啲. 我都嘔左幾云了...又係忙死
小飛機 發表於 2010-7-14 11:53 PM
姣鬆D咪連至愛都無時間見面 谷埋谷埋好慘呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
咦...唔知仲仲忙到嘔之後...有冇清減咗呢
*柳飄飄* 發表於 2010-7-15 04:20 AM
唉,我飲水都會肥 無得救架啦
琴朝六點幾都未瞓到, 腰痛到pk, 碌來碌去煎魚咁, 今日叫做冇咁痛喇, 夜晚返嚟又到返腳痛同左手食指痛, 條頸又lak lak聲, 而家條腰又開始作怪喇, 好乞人憎, 成日

到人哋想瞓先嚟痛到么心么肺嘅, 啲手又成日唔知俾嘢 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-15 04:25 AM
妳要忍住唔好爪呀,越爪越多架
Good afternoon Miss and all