返回列表 回復 發帖
去边度玩啊?
今日我去佐阵年宵市场,D野好贵
lhy92725 發表於 2010-2-12 10:11 PM
无去玩啊。。。。静係去亲戚度拜年。。。
年宵市场係咪好热闹啊?? 乜通常唔係便宜D架??
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
无去玩啊。。。。静係去亲戚度拜年。。。
年宵市场係咪好热闹啊?? 乜通常唔係便宜D架??
ForeverEver 發表於 2010-2-12 10:21 PM
都几热闹,今日突然翻风,冻佐好多,好彩我去的时候无落雨
呢家好大雨啊,冻佐好多
果度开三日,D野都好贵架
條骨都無佐lu
都几热闹,今日突然翻风,冻佐好多,好彩我去的时候无落雨
呢家好大雨啊,冻佐好多
果度开三日,D野都好贵架
lhy92725 發表於 2010-2-12 10:23 PM
大马通常接近农历新年都会好热架。。。今年都唔例外。。。
但是刚才我出街时,突然落大雨 10分钟ja....就停左。。。。
太热同太冻都悟好啊
如果落雨又冻的话,连街都悟想去呀
條骨都無佐lu
good evening girls

DANNY甘早啊,无去街约会啊
條骨都無佐lu
太热同太冻都悟好啊
如果落雨又冻的话,连街都悟想去呀
lhy92725 發表於 2010-2-12 10:33 PM
我呢度太热啊。。。可能係平时放工係冷气房。。。
所以周末就适应唔到热的天气
好累... 冇麼新年 feel... haih... 係咪人老左...
good evening girls
blueocean 發表於 2010-2-12 10:39 PM
morning wake up so early ar???
我呢度太热啊。。。可能係平时放工係冷气房。。。
所以周末就适应唔到热的天气
ForeverEver 發表於 2010-2-12 10:45 PM
所以都是时候家里房间装返台啦
成日甘热好容易病呀
條骨都無佐lu
DANNY甘早啊,无去街约会啊
lhy92725 發表於 2010-2-12 10:45 PM
too much snow outside....and very cold
don't want to go out la

好累... 冇麼新年 feel... haih... 係咪人老左...
ed_teck 發表於 2010-2-12 10:46 PM
超级大人为什么累啊
條骨都無佐lu
morning wake up so early ar???
ForeverEver 發表於 2010-2-12 10:46 PM
my mom wake me up.....for no reason
she thought I have school today....but I don't....
so here I am awake

超级大人为什么累啊
lhy92725 發表於 2010-2-12 10:53 PM
原本念住今日早d 收工, 點知臨收工有大單野...
ed_teck 發表於 2010-2-12 10:46 PM
超版大人又来啦 讲真,我都无乜感觉有feel....
只係载妈妈去办年货先觉得有少少