返回列表 回復 發帖
she don't teach, so Dyslexia
lckiong 發表於 2015-8-17 09:53 AM
貓貓騙我
KK 下午好! 番黎未呀?
貓貓騙我
Pedestrian_A 發表於 2015-8-17 02:58 PM
貓騙佐你D咩啊
條骨都無佐lu
貓騙佐你D咩啊
lhy92725 發表於 2015-8-17 03:51 PM
檸檸教學
檸姐系做小朋友的補習先生架
無做了咩,應該有架
條骨都無佐lu
我返黎啦吃好,住好,玩好,不虧為HP trip
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK返黎啦?有無艷遇啊?洗曬你D人仔未啊
條骨都無佐lu
人仔就洗唔嗮啦,d嘢貴過大馬,係大馬買好過啦,不過都買咗d大馬冇嘅嘢嘅,主要都係參觀旅遊景點多,加上北京人唔興夜生活,所以都好少自由行街。
tvbkk123 發表於 2015-8-17 05:32 PM
有冇發生命事情
型 英 帥 靚 正
人仔就洗唔嗮啦,d嘢貴過大馬,係大馬買好過啦,不過都買咗d大馬冇嘅嘢嘅,主要都係參觀旅遊景點多,加上北京人唔興夜生活,所以都好少自由行街。 ...
tvbkk123 發表於 2015-8-17 05:53 PM
正常嘅夜生活吾多遮
燈紅酒綠果D應該系無人帶你地去甘解
京城點會無夜生活,系睇你又無足夠錢遮
條骨都無佐lu
都話佐比你聽京城生活指數系嚇人甘高架啦
條骨都無佐lu
tvbkk123 發表於 2015-8-17 05:32 PM

有冇發生命事情
chan200308 發表於 17/8/2015 05:55 PM
搞出人命都冇咁快
認真睇真啲真係又真係
人仔就洗唔嗮啦,d嘢貴過大馬,係大馬買好過啦,不過都買咗d大馬冇嘅嘢嘅,主要都係參觀旅遊景點多,加上北京人唔興夜生活,所以都好少自由行街。 ...
tvbkk123 發表於 17/8/2015 05:53 PM
唔係唔興夜生活,係你冇¥¥¥去過北京夜生活

評分次數

認真睇真啲真係又真係
正常嘅夜生活吾多遮
燈紅酒綠果D應該系無人帶你地去甘解
京城點會無夜生活,系睇你又無足夠錢遮
lhy92725 發表於 2015-8-17 05:59 PM
你有冇去過北京架我住係最出名嘅王府井度啊,夜晚十點d鋪頭關嗮架去夜店就要去什刹海,依幾日,日日封路排練70周年你知架啦德士唔係入唔到黎就拒載。
我冇錢有咩所謂,吃住洗費全部HP嘅,包括去夜店飲。
唔係唔興夜生活,係你冇¥¥¥去過北京夜生活
lckiong 發表於 2015-8-17 06:21 PM
絕對係唔興夜生活,導遊都係咁話,夜生活多就上海