返回列表 回復 發帖
過埋下星期就冇福祿壽睇lu...唔知最後一集會有咩驚喜呢...衝出錄影廠咁話喎
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
旺角有個81歲小巴司機排隊等客熱到暈, 之後仲死咗真係慘, 不過我就好佩服佢咁犀利, 原來有咁大年紀嘅司機, 81歲喎

講真, 大熱天時日日三十幾度, 遲啲仲熱啲唔知點算, 要實行停車熄匙, 要啲司機同乘客坐響啲熱狗度, 到時真係死得人多

又試load唔到post, 收檔
Good morning Miss
Good morning everybody
Evening Miss & All
今晚又睇世界波
小注怡情買佢和
3.2 倍吸引麼
主任 發表於 2010-7-3 08:55 PM
德國嬴咗
主任係唔係交咗百六蚊學費呀
Good afternoon Miss 淫淫姣鬆D,俊朗不凡姣鬆D,工工G,飄飄,走粒哥and all
今日真係熱到我溶左呀
阿根庭輸左,馬勒當拿應該捉佢去問吊
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Evening Miss & All
今晚又睇世界波
小注怡情買佢和
3.2 倍吸引麼
主任 發表於 2010-7-3 08:55 PM
馬會同老外贏哂啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
後生就冇風濕...邊個話o架...我知好多香港人都係咁諗...但係錯誤觀念嚟o架

我真係有風濕o架...讀書時期已經有...出嚟做嘢就更加犀利...呢排都痛到瞓唔著...琴朝仲痛到唔知係喊定係標眼水

不過都好多謝大家咁關心我 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-2 02:10 AM
讀書已經有風濕???
完全瞓唔著...唔知點死好...實行開機返嚟開檔

頭先七點未夠...唔知邊個柒頭打嚟響幾吓收線...好彩我唔係俾佢搞到瞓唔著嘈醒瞓唔返啫...如果唔係睇吓我小唔小柒佢...六點幾打俾人...

悶到拎住個remote睇電視係咁轉 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-2 07:19 AM
開檔有錫錫
完全瞓唔著...唔知點死好...實行開機返嚟開檔

頭先七點未夠...唔知邊個柒頭打嚟響幾吓收線...好彩我唔係俾佢搞到瞓唔著嘈醒瞓唔返啫...如果唔係睇吓我小唔小柒佢...六點幾打俾人...

悶到拎住個remote睇電視係咁轉 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-2 07:19 AM
咁都好煩喎
點會似藥水呀...好好飲喎...香甜得嚟香蕉味又夠濃
*柳飄飄* 發表於 2010-7-3 10:07 PM
咁正下次試試
Good night class and 主任
MORNING ALL