返回列表 回復 發帖
全部是星星,所以难免睇漏一两颗
條骨都無佐lu
manyiu看不到蓝云。。。
蓝云 發表於 2010-2-10 11:22 AM
見啊呀! 好挂住 藍雲呀!
妳話妳一早看到我....我如為妳講在虛擬股市看到我潻
山棻爺爺 發表於 2010-2-10 11:21 AM
唔係啊。。我无注意边个係股市架。。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
manyiu i caught you at new house....but 你闪左。。。。
ForeverEver 發表於 2010-2-10 11:16 AM
我閃左去食飯呀! 差D俾個蕉蕉嚇到我食唔落呀!
見啊呀! 好挂住 藍雲呀!
manyiu 發表於 2010-2-10 11:25 AM
manyiu 早晨啊,食左早點未啊
藍雲, 好耐冇見啦! 你好嗎?
manyiu 發表於 2010-2-10 11:23 AM
蓝云天天都是那么好。。。。

我都是很久没向你的hamster问好了。。。它还好吧。。。。
哇。。一早永远就见过星星。。。有见过云哦。。。
蓝云 發表於 2010-2-10 11:21 AM
是啊。。。奇怪的现象。。。
全部是星星,所以难免睇漏一两颗
lhy92725 發表於 2010-2-10 11:24 AM
现在全部看到了。。。
manyiu 早晨啊,食左早點未啊
山棻爺爺 發表於 2010-2-10 11:31 AM
Hello, 爺爺, 吃左啦! 晚飯都食埋添啦! 我度而家 7:35pm 啦!
Hello, 爺爺, 吃左啦! 晚飯都食埋添啦! 我度而家 7:35pm 啦!
manyiu 發表於 2010-2-10 11:37 AM
完來妳不在亞洲..呵呵
我閃左去食飯呀! 差D俾個蕉蕉嚇到我食唔落呀!
manyiu 發表於 2010-2-10 11:28 AM
点吓你啊??
蓝云天天都是那么好。。。。

我都是很久没向你的hamster问好了。。。它还好吧。。。。
蓝云 發表於 2010-2-10 11:32 AM
hamster 女女 好好呀! 我叫佢同你 say hi 呀!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
点吓你啊??
ForeverEver 發表於 2010-2-10 11:40 AM
佢話全部女仔都 Love him 喎!
完來妳不在亞洲..呵呵
山棻爺爺 發表於 2010-2-10 11:39 AM
我係加拿大呀! 而家冬季奧運會係溫哥華舉行, 好似好熱鬧, 但係周圍封路, 開車好唔方便呀!
hamster 女女 好好呀! 我叫佢同你 say hi 呀!

manyiu 發表於 2010-2-10 11:41 AM
那么久没见。。你个女女都是那么靓女哦。。。。