返回列表 回復 發帖
妳搞過咩呀
Fian. 發表於 1-7-2010 18:01
就冇乜都冇搞過都咁...先唔抵吖嘛
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
完全瞓唔著...唔知點死好...實行開機返嚟開檔

頭先七點未夠...唔知邊個柒頭打嚟響幾吓收線...好彩我唔係俾佢搞到瞓唔著嘈醒瞓唔返啫...如果唔係睇吓我小唔小柒佢...六點幾打俾人...

悶到拎住個remote睇電視係咁轉台...諗住應該睇一陣會眼瞓啦...點知轉極都冇嘢啱睇...而家焗住睇馬場大亨
四肢繼續痛...尤其隻右手都唔知做乜春...已經忘記第幾日咁痛法...兩邊腳後跟位置仲成日抽吓抽吓唔知想點咁...酸麻痺痛乜都嚟哂...而家連右腳膝頭又嚟料

打風落雨暴風前夕又係咁...好天曬到暈三十幾度又係咁

人哋要瞓先至手痕腳痕...舊爛未好又嚟啲新嘅粒粒...成咋咁嚟都唔知係敏感定係點解...開住冷氣閂哂窗都咁樣
早晨呀~咁多位~
有個friend講,現在的足球已被國際賭波集團操控了…
大家看看今次屢次出現意外賽果就明白,真係輸死人…
總之,十賭九騙,下注前,請小心小心吧… ...
夢遺大師 發表於 2010-6-28 01:59 PM
謝謝大師提點~~^^
好!祝你好運 3仔
寇仲~ 發表於 2010-6-28 04:47 PM
thank you ^^ 果然得手~~呵呵
咁梗係啦
有錢贏當然開心啦
同埋今屆啲波咁難贏
暫時到而家你贏定輸呀
Fian. 發表於 2010-6-29 01:15 PM
暫時都係贏緊~^^
我都係小注怡情之嘛~~呵
我買咗 $500
不過到而家都未開齋
Fian. 發表於 2010-6-29 01:19 PM
反為希古恩仲入左4粒添.....
梗係啦
姨姨多次約我上音樂堂同宵夜我都唔去啦
話要睇波
Fian. 發表於 2010-6-29 01:11 PM
佢有冇睇開同賭開架???
我買咗條五串一晉級過關
阿根廷 X 荷蘭 X 巴西 X 巴拉圭 X 西班牙 X $4000
如果呢條飛中咗會贏一萬一千幾
Fian. 發表於 2010-6-29 01:23 PM
中!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
前晚英格蘭上半場嗰個問題球
明明入咗又判唔入
仆佢個街吖
我買咗一千蚊半場和呀
由贏變輸 :016 ...
Fian. 發表於 2010-6-29 01:27 PM
我都唔明歐霸盃都有用底線球証啦.......唉
係咪買主客和咋
係就恭喜你啦
Fian. 發表於 2010-6-29 01:47 PM
係呀~~熱熱地穩陣丫嘛^^
啱啱度咗兩條過關
巴西讓半球 1.82 X 烏拉圭入球細 2 球盤 1.87 X 阿根廷讓平半 1.91 X 西班牙讓一球 1.9 X $3000
巴西讓半球 1.82 X 阿根廷讓平半 1.91 X 西班牙讓一球 1.9 X $4000 ...
Fian. 發表於 2010-7-1 08:10 PM
馬會盤巴西讓半一添呀.....好辣....
完全瞓唔著...唔知點死好...實行開機返嚟開檔

頭先七點未夠...唔知邊個柒頭打嚟響幾吓收線...好彩我唔係俾佢搞到瞓唔著嘈醒瞓唔返啫...如果唔係睇吓我小唔小柒佢...六點幾打俾人...

悶到拎住個remote睇電視係咁轉 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-2 07:19 AM
真係去睇下醫生好喎~而家d菌咁勁呀...........
今晚著件荷蘭波衫出去睇波唔知會唔會俾人揼.....呵呵呵呵
家陣出面33度...各位小心中暑...我都有疑似中暑感覺...虛脫到想暈...然後個人又覺得自己裡面好空洞...被淘空嘅感覺...家陣直情好似魂不附體咁...再加上近期嘅病痛纏繞...真係好辛苦...仲要冇人照顧...隨時死咗都冇人知咩事