返回列表 回復 發帖
收檔...又去迫自己瞓...但仲係好痛...痛過要返工...四肢同個頭都唔屬於自己...個腦又停唔到...就嚟爆
除咗痛, 仲好痕, 搽乜都冇用
欲哭無淚
*柳飄飄* 發表於 2010-7-1 06:59 AM
咁真係要睇吓醫生喎
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
收檔...又去迫自己瞓...但仲係好痛...痛過要返工...四肢同個頭都唔屬於自己...個腦又停唔到...就嚟爆
除咗痛, 仲好痕, 搽乜都冇用
欲哭無淚
*柳飄飄* 發表於 2010-7-1 06:59 AM
爭啲唔記得收檔錫錫添
Good afternoon Miss & all
主任 發表於 2010-7-1 01:27 PM
Good evening 任任
今日居然你開檔添
放假有咩節目呀
咁嗰支強力無比滴即係唔得啦
又唔試吓我話嗰個方法
用啲滾水 "辣" 吓佢
真係得架
Fian. 發表於 2010-7-1 05:56 PM
真係得架?
試下用滴露皂沖涼都幾好架
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon miss
gonkong 發表於 2010-7-1 01:39 PM
Good evening Gonkong 豬
你今日又有咩節目呀
去沖涼先...陣間要出去
*柳飄飄* 發表於 2010-7-1 03:47 PM
妳又去邊度蒲呀
afternoon Miss Miss D賭博EQ越黎越勁喎 睇報紙話C朗喊到隻豬咁,
仲話佢身價跌左三億呀
寇仲~ 發表於 2010-7-1 06:02 PM
講到賭錢就冇得撐啦
哈哈 唔該哂miss 今次有無索到呀
寇仲~ 發表於 2010-7-1 06:04 PM
唉~~~
今次贏到九萬九
想贏多一口都贏唔到
卒之俾人索咗十八萬
真係好能嬲尻我自己呀
來回二十八萬呀
輸能咗隻江斯丹頓都唔止呀
等我唞順條氣就會搵佢報仇呀
哈哈 唔該哂miss 今次有無索到呀
寇仲~ 發表於 2010-7-1 06:04 PM
舉手之勞唔使唔該
真係得架?
試下用滴露皂沖涼都幾好架
寇仲~ 發表於 2010-7-1 06:11 PM
得架咩
唉~~~
今次贏到九萬九
想贏多一口都贏唔到
卒之俾人索咗十八萬
真係好能嬲尻我自己呀
來回二 ...
Fian. 發表於 2010-7-1 06:23 PM
下次返
得架咩
Fian. 發表於 2010-7-1 06:24 PM
我就得囉,都ok架
下次返
寇仲~ 發表於 2010-7-1 06:44 PM
一定
  索大佢請你食飯音樂堂

啱啱度咗兩條過關
巴西讓半球 1.82 X 烏拉圭入球細 2 球盤 1.87 X 阿根廷讓平半 1.91 X 西班牙讓一球 1.9 X $3000
巴西讓半球 1.82 X 阿根廷讓平半 1.91 X 西班牙讓一球 1.9 X $4000
後生就冇風濕...邊個話o架...我知好多香港人都係咁諗...但係錯誤觀念嚟o架

我真係有風濕o架...讀書時期已經有...出嚟做嘢就更加犀利...呢排都痛到瞓唔著...琴朝仲痛到唔知係喊定係標眼水

不過都好多謝大家咁關心我...真估唔到...吹我呢啲俾蚊針同風濕都可以去到咁多post喎
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰